Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (14)

plakát

Babel (2006) 

Z celého filmu by se klidně dali udělat díly tří různých, lehce nadprůměrných seriálů. Podle předchozích setkání se zmíněným režisérem bych rozhodně čekal více. Jediný smutný paradox filmu - když se "blbou náhodou" něco stane američance v zemi, kde většina dětí snad v životě neviděla ani zubní kartáček, je z toho hned mezinárodní incident (terorismus...). Všichni se můžou s prominutím pos..t. Kdyby tam někdo vystřílel místní mateřskou školku, nepšoukne po nich ani pes. A nejsou si snad všichni lidé rovni!? hmm.. teď jsem si vzpomněl, kde by oni vzal školky? Ale zase jsem si docela živě vybavil vztekem rudý ksichty obloustlých zlenivělých američanů jak při sledování tohoto filmu nadávaj na hnusný teroristy:O)

plakát

Nae yeojachingureul sogae habnida (2004) 

Možná ne tak nepřetržitě krásné jako My Sassy Girl, ale přece jenom 5*. Nějaké slabší chvilky se najdou, ale na druhou stranu pořád se jedná o nádherné a citlivé dílo, především pak první polovina + naštěstí i závěr je hoden dobrého hodnocení. A v neposlední řadě krásná a talentovaná Ji-hyun Jun, která rozhodně tu poslední hvězdičku dodává..

plakát

3-iron (2004) 

Jedem z mála korejských filmů, kde se člověk může přesvědčit že lidé jsou všude stejní (v tom méně příznivém světle). Co je však důležitější, jedná se opět o jistě zajímavý, originální a poetický zážitek. Určitě povinost pro lidi, kteří mají rádi méně slov, více estetiky, fantasie, čistoty..

plakát

Love Letter (1995) 

Je pravda, že film se může zdát zpočátku nudným a skoro dvě hodiny se vám zdají celkem hodně. Při flashbacích se ovšem dostanete do situace, že prostě chcete vědět jak to celé dopadne. Nejkrásnější na filmu je ta nenucená jemnost a opravdovost celé situace, která se tam řeší. Zápletka by se dala shrnout do 10 min, ale tímto způsobem se z toho dá udělat velmi kouzelná záležitost.

plakát

Její případ (2005) odpad!

Hrůza, pěkná ženská musí pracovat (chudinka) a zároveň se starat o děti. Už tento námět by vystačil na pořádný thriller. No, přidejte k tomu pár patetický feministických a rádo by duchaplných scén a ženské publikum může začít jásat. Škoda že docela hezká výprava a dobrá produkce je zkažená tak plytkým a absurdním dějem!

plakát

Podoby lásky (1998) 

Hmm, nemám rád slovo cliché protože hezké cliché je pořád hezké a romanticé. Tohle, no. Nevím co mělo být cílem tohoto filmu. Pokud to shrnu, jediný alespoň trochu přívětiví a herecky zdatný je příběh A. Jolie a R. Phillippe. Jinak křečovistost, neoriginalita a možná až trošku smutné a patetické. Asi je to tím že je to film z r. 98 a já ho viděl až v 06 po Love Actually a nějakých korejských romancích. Snaha snad byla, jinak ale nedoporučuji. Existuje toooolik moc lepších...

plakát

Vánoce v srpnu (1998) 

Velmi příjemný film. Donutí Vás i přemýšlet o životních hodnotách.

plakát

Útěk z vězení (2005) (seriál) 

Prison Break je opravdu velmi, velmi povedoný seriál. Tady se skutečně pořád něco děje (narozdíl od Lost).

plakát

Hostel (2005) odpad!

Jakože slováci jsou celkem verbeš, tenhle film je opravdu přehnaný...:O) Celkový dojem že čekáte kdy že se to bude něco dít a ono konec a blbost.

plakát

Mutant (2006) 

Film není komerčně profláknutý jako spousta amerických ale zároveň kvalitnější než většina z nich. Triky na velmi slušné úrovni, humor dobrý, příběh trochu slabší.