Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (108)

plakát

Zalez do spacáku (2024) (seriál) odpad!

Ukrajinooooooooooooooooooooooooooo, Okrajinoooooooooooooooooooooooooooooooooo. Klus by se měl věnovat už jen politické písni, případně s Ondrou Vetchým lepit nějaké drony co zabijí v Rusku pár civlistů, ale do herectví se už nesrat.

plakát

Zrůda (2003) 

Tak jako nebylo to vůbec špatný, vlastně to byl výbornej film. Navíc namaskovat tak krásnou herečku do podoby takové zrůdy - to je umění samo o sobě. Mluvím samozřejmě o Charlize Theron. Mladá Adamsová se mi líbila a líbí stále. Jsem úchyl no. Ale abych vlezl na tu zrůdu které dokonce chlapi platili za příslib kvalitního sexu, dřív než skončili ve škarpě mrtví. Nejsou ti Američani přece jenom trošku divní?

plakát

On se bojí (2023) 

Film jsem neviděl celý, páč má 179 minut a to ať se na mě nikdo nezlobí, nestálo to ani za 60 minut. 179 minut se dá strávit lépe, třeba hraním gamesky, samohanou, chlastáním, nebo balením nějaké škeble. Záleží na vkusu každého soudruha.

plakát

Ve stínu upíra (2000) 

Ježiš to bylo docela dobrý i vtipný a i z Česka. No Máňo, neni to pro každýho, tohle bys ale mohla vidět.

plakát

Poslední noc v Soho (2021) 

Skvěle provedené dílko o malinko narušené sněhové vločce, která se za studiem přestěhovala ne zrovna do ideálního podnájmu v multykulty Londýně.

plakát

Sliz (1988) 

Na tohle jsme se koukali ještě na VHS s dabingem jedné osoby. Klasika 80-let.

plakát

Mláďata (1979) 

Old school psychologický horor z doby, kdy mi bylo šest. Nádherné dílko s perfektní prací režiséra i scénáristy. Hvězdička dolů za očekávatelný konec.

plakát

Eliška a Damián - Epizoda 1 (2023) (epizoda) odpad!

Superdílko, škoda jen, že tam nehraje i manžel Emmy Smetany. Utlačovaný Arab z Izraele. To by bylo teprve progresivně-elitářské vyvrcholení!!