Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Životopisný

Recenze (64)

plakát

Syn (2022) 

Pomalejsi tempo a zvlastni strihy, kdy si clovek musi domyslet sam. Ale presto krasny film i kdyz pro me vicemene prumerny.

plakát

Poslední princ (2023) (seriál) 

Prvni dva dily jsem nevedela co si o tom mam myslet - na jedny strane pubertaci co provokovali, na druhy strane zhrzeny dedic trunu zijici ve vyhnanstvi.. ale treti a zaroven posledni dil to cele rozsekne.. proste vsichni o Viktorovi lhali a pak mu ty lzi ukazali jeste na videu :D vubec jsem o tomto pripadu nevedela, takze to pro me bylo o to zajimavejsi ;)

plakát

Africké královny - Královna Kleopatra (2023) (série) 

Prej dokument.. pribeh stary pres 2000 let a soucasnici to vypravi jak kdyby u toho byli.. nikdy nereknou zdroje nebo na zaklade ceho k tomu dosli.. zkratka bohuzel slatanina, pokroucena historie.. je jasne, ze Cleopatra nebyla modrooka blondynka.. jeji skutecna podoba vsak neni znama dodnes a tak bohuzel i to tvrzeni, ze byla cernoska, je jen domnenka..

plakát

Krev, sex a královská rodina (2022) (seriál) 

Ten format se mi nelibil a z toho co se z toho clovek dozvi - pro me nic noveho. Ale pro pubertaky asi dobry.

plakát

Bikram: jogín, guru, sexuální násilník (2019) 

Pribeh arogantniho, sprostyho a slizkyho barona Prášila z predaleke Indie :) jo, tenhle dokument se mi libil moc.. nejvic me pobavily ty jeho kidy jak je dokonaly, ze nemusi spat a lecil Nixona a Elvise.. proste si pan lektor nevidel do huby no..

plakát

Veganka na útěku (2022) (seriál) 

Nikdo (a uz vubec ne tenhle dokument) mi nenakeca, ze ta pani si nenese svuj podil viny. Nemyslim si, ze by byla az tak hloupa, proste jen lze. Myslela si, ze klofla bohace co za ni cvakne dluh u investora a tak se rychle vdala, ale ejhle, z pana Foxe (jak prihodne jmeno v tomto pripade) se vyklubal hustler a gambler. Nevim co si jako myslela, ze se stane kdyz postupne tunelovala svou vlastni restauraci.. Pobavilo me, ze si pamatuje veskery detail, kdy ji co rekl, jak se u toho tvaril.. pak ale dostane sem tam otazku, ktera by ji mohla jen trochu usvedcit a ona si zrovna ten moment nevybavuje nebo nepamatuje :) je to strastne dlouhy, uplne zbytecne, dve hodiny (na to aby ze sebe delala chudinku) by bohate stacily. Uplne nejvic me pobavil zaver - “proc jste chtela natocit tento dokument?” “Nevim, asi jsem si chtela utridit myslenky” no leda prd, za natoceni dostala penize a jelikoz ji nikdo neda uz ani petnik, tak to pro ni bylo nejsnadnejsi forma vydelku. Nejspis si teda k tomu chtela ocistit jmeno a doufala, ze ji cela Amerika odpusti.

plakát

Crack: Kokain, korupce a konspirace (2021) 

Skvely dokument o drogové crack éře v USA. Jen ke konci nechapu jak nekteri byvali fetaci zde ze sebe delaji chudaky, ze potrebovali pomoct lecbou, kterou jim nikdo nenabidl, misto toho je zatkli.. nektere i 6x. No ono se to lehko rekne, z osobni zkusenosti vim, ze i kdyz lecbu nabidnete, vetsina o to nestoji a bohuzel nejcasteji lide prestanou fakt az v kriminale (tam se sice take da neco sehnat, ale ne v takove mire), prz odtud se tezko zdrha, kdezto z lecby podepisou reverz a jdou.. Takze proste timto zaverem chteli zrejme vyvolat soucit a emoce, ale u me se jim to moc nepovedlo. Jinak ale zajimave celkove z ruznych uhlu pohledu.

plakát

Blondýnka (2022) 

Ana de Armas zde opravdu zazarila, chvilema byla mozna dokonce krasnejsi nez Marilyn sama.. rozhodne jsem ji tu Marilyn/Normu verila, podoba neskutecna.. k tomu muj oblibeny Adrien.. jenze to je asi tak vsechno co mi tento film mohl nabidnout.. To, ze je film natocen na muj vkus az moc umelecky, to bych jeste kousla, ale to ze je plnej bludu a dezinformaci, to mi vadi hodne! Castecne se opira o skutecna fakta, ktera jsou notoricky znama vsem smrtelnikum, ale spousty veci jsou nesmysly prevzate z jakesi knizni predlohy a je to takovy non sense, ze ani nevim kdo to napsal a jak se to jmenovalo, patrat po tom nebudu..

plakát

Hříchy naší matky (2022) (seriál) 

Z pocatku pomalejsi tempo a rikala jsem si, co se z tohohle jen vyklube? No a pak bum, posledni dil jsem sledovala se zatajenym dechem.. ja vzdycky byla ateista, tohle me jen utvrzuje v tom, ze kdo je takovyhle panbickar, tak to nema v lebede v poradku.. hnus velebnosti.. kazdopadne konec ve me vyvolal nemale emoce..

plakát

Otec (2020) 

Celkem težký film. Nejprve jsem si film namatkove pustila na Cinemaxu a vubec jsem netusila oč jde. Bylo to pro mě zmatečné a často jsem se cítila dezorientovaně. Pak jsem film stopla a šla si přečíst o čem to teda kurňa má být.. vlastně jsem se musela smát sama sobě.. ptž tvůrcům se dokonale povedlo přenést ty zvláštní pocity hlavní postavy na diváka! Úžasný výkon pana Hopkinse to vše jen podtrhnul.. naprosto originálně ztvárněné.. věřím, že nemocní Alzhaimerem to takto skutečně prožívají..