Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní

Biografie (4)

Alphan Eseli (režisér / scénograf / scenárista)

27.01.2016

Alphan Eşeli je fotograf, režisér a scénárista. Narodil se roku 1973 v hlavním městě Turecka - Ankaře. Část svého života prožil v USA, kde i studoval. Magisterský titul dostal na New York Institute of Technology v oboru filmové tvorby. Věnuje se hlavně tvorbě krátkých komerčních snímků - reklam a hudebních videoklipů. Reklamy… (více)

Robert Greenwald (režisér / producent / herec)

09.01.2016

Robert Greenwald je dokumentarista, televizní producent a politický aktivista. Narodil se v New Yorku v USA. Za svou dlouholetou filmovou kariéru vytvořil desítky filmů, miniseriálů a krátkometrážních dokumentů. Soustředí se primárně na Spojené státy Americké a jeho tvorba se věnuje válkám, vysokému byznysu, pracovním podmínkám… (více)

Michal Kolesár (herec / režisér / kameraman)

29.11.2015

Michal Kolesár je dlouholetý aktivista za práva zvířat. Angažuje se za lepší podmínky zvířat, propaguje veganský životní styl a hlavně dělá tzv. otevřené záchrany zvířat z velkochovů. Při těchto akcích se potají dostane do velkofarmy a odnese pár zvířat s sebou, a poté jim najde nový poklidný domov. Pokaždé si tyto akce… (více)

Şahan Gökbakar (herec / scenárista / producent)

17.10.2015

Şahan Gökbakar se narodil v Izmiru, ale své mládí prožil v hlavním městě Turecka, Ankaře. Zde vystudoval Middle East Technical University a později nastoupil na fakultu výtvarného umění na Bilkent University. Tu ukončil v roce 2002 s vynikajícími výsledky - byl 4. nejlepší student z 350. Po studiích se dal na dráhu komika a… (více)

Reklama