Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní

Obsahy (87)

Börü - Bazen Canavarlar Kazanır

Börü - Bazen Canavarlar Kazanır (2018) (epizoda)

Při důležité protiteroristické misi přišel tým o jednoho dlouholetého člena. Na jeho místo nastoupí nováček Kaya Ülgen (Serkan Çayoğlu), který byl ve vojenské akademii nejlepším v ročníku. Jestli obstojí v boji, se zjistí velmi brzy, protože tým dostane za úkol zneškodnit zbytek teroristů, kterým se podařilo utéct. Do všeho se ale zamotá vysoká politická hra...

Aya Triada

Aya Triada (2016) (amatérský film)

Život školníka (Can Olguner) na chlapecké škole může být velmi monotónní. Pořád ty samé úkoly dokola, prázdná škola, hromada práce, čas na modlitbu... Trocha hudby ale může pomoci se stereotypem.

Notes from Dunblane: Lesson from a School Shooting

Notes from Dunblane: Lesson from a School Shooting (2018)

Poznámky z Dunblane zachycují dvě masové střelby ve škole - jedna se stala v Dunblane ve Skotsku a druhá na základní škole Sandy Hook v Newtownu v Connecticutu (USA). Obě tyto tragické události jsou vyprávěny primárně očima tamních farářů, kteří poskytovali emocionální a duchovní pomoc přeživším rodinám, ale sami měli problémy se s celou situací vyrovnat.

Dirty Vegan

Dirty Vegan (2019) (pořad)

První veganská kuchařská show na BBC. Matthew Pritchard, skateboardista a televizní showman, vaří veganské jídlo pro různé skupiny lidí. Netradičním způsobem se jim snaží ukázat, že ne všechno veganské musí znamenat mdlé a nudné.

Kemik

Kemik (2014)

Krátký experimentální snímek pojednávající o rovnoprávnosti žen a můžu prostřednictvím novinových titulků tureckého tisku a televize. Věnuje se i smrti italské stopařky známé pod jménem Pippa Bacca, která byla v Turecku znásilněna a zabita.

Siccin 3: Zakázaná láska

Siccin 3: Zakázaná láska (2016)

Nerozlučnou trojici přátel z dětství potká náhlá nehoda, která všem změní život. Orhan (Adnan Koç) při ní skoro přijde o svou manželku Kader (Büşra Ayaydın), což se velmi podepíše na jeho duševním zdraví. Brzo se ale ukáže, že Orhanovi problémy jsou mnohem temnější, než táhnoucí se nemoc jeho ženy.

Aile Arasında

Aile Arasında (2017)

Barová zpěvačka Solmaz (Demet Evgar) si prochází nepříjemným rozvodem. Když na svém prvním rande naslepo potká Fika (Engin Günaydin), tak to určitě není láska na první pohled, ale spíše špatná náhoda. Nepřízeň osudu je ale donutí předstírat, že jsou rodina, protože Solmaz hledá pro svou dceru (Su Kutlu) falešného otce.

Game On

Game On (2014) (amatérský film)

Krátkometrážní dokument o progamingu v Turecku. O tzv. "elektronických sportech", jejich zvyšující se popularitě a budoucnosti.

7YÜZ - Hayatın Müziği

7YÜZ - Hayatın Müziği (2017) (epizoda)

Pınar (Damla Sönmez) trpí nedostatek sebevědomí. Řešení se ale zdá jednoduší, než čekala. Stačí jedno sezení se záhadným léčitelem a všechno je vyřešené. A nebo ne?

Kim Milyoner Olmak İster?

Kim Milyoner Olmak İster? (2011) (pořad)

Turecká verze populární televizní show Who wants to be a Millionaire. Hlavní výhra je 1 milion tureckých lir, které soutěžící získá po správném zodpovězení 12 otázek. Vypomoci si může jednou ze 4 nápověd: 50 na 50, přítel na telefonu, nápověda publika a dvojitý tip.

Leyla ile Mecnun: Kaytariyor

Leyla ile Mecnun: Kaytariyor (2011) (TV film)

Speciální dokument odvysílaný na začátku druhé série seriálu Leyla ile Mecnun. Obsahuje rozhovory s herci, štábem i tvůrci tohoto seriálu. Celý dokument je prostříhán záběry z první série.

Siccin 2

Siccin 2 (2015)

Život Hicran (Şeyda Terzioğlu) a Adnana (Bulut Akkale) se obrátí vzhůru nohama, když jim jejich poklidný rodinný život překazí smrtelná nehoda v rodině. Když začne mít Hicran podivné vidiny a pocity, přičítá to stresu. Nepotrvá to ale dlouho a zjistí, že její problémy jsou mnohem horší - temné síly jí usilují o život.

Siccîn

Siccîn (2014)

Öznur (Ebru Kaymakçı) je bláznivě zamilovaná do svého bratrance Kudreta (Koray Şahinbaş). Ten má ale manželku a malé dítě, které určitě nechce opustit. Öznur je ale ochotná udělat naprosto cokoliv, aby ho získala. Nebojí se ani využít prastaré rituály černé magie.

Ramadan in Britain: The True Face of Islam

Ramadan in Britain: The True Face of Islam (2015)

Roshan Muhammed Salih cestuje po Velké Británii a navštěvuje různé mešity a další místa spjatá s islámským měsícem půstu - ramadánem. Dává nahlédnout do motivací a myšlenek, které vedou milióny muslimů v Británii k tomu, aby se po celý měsíc postili. Snaží se ukázat jinou tvář islámu než tu, která je často prezentována v médiích. Ramadán je totiž také o charitě, přátelství a pomoci druhým.

Çöpçüler Kralı

Çöpçüler Kralı (1977)

Apti Şakrak (Kemal Sunal) je metař ulic, který si s ničím neláme hlavu. Je spokojený se životem a na všechny se usmívá. Má také hlavu pro slečnu jménem Hacer (Ayşen Gruda), která si ale plánuje budoucnost s jeho šéfem. Dostanou přednost peníze a vysoké postavení, nebo naivně upřímná duše? A co na to rodina?

Karateci Kız

Karateci Kız (1974)

Němá Zeynep (Filiz Akin) žije vcelku poklidný život. Stará se o svého otce, pracuje a postupně se snaží našetřit peníze na operaci, která by jí vrátila řeč. Celý její život ale převrátí vzhůru nohama nečekaná událost - je okradena, zbita a zneužita vězněm na útěku. Policie si neví rady, a tak se rozhodne vzít věci do svých rukou...

Jihad: A Story of the Others

Jihad: A Story of the Others (2015) (TV film)

Deeyah Khan strávila několik měsíců natáčením rozhovorů s usvědčenými teroristy, bývalými "džihádisty" a ex-členy extrémistických náboženských organizací. Její úkol je jasný - pochopit podstatu náboženského extremismu a to, proč mladí lidé zahodí svůj život a vydají se bojovat do zahraničí "ve jménu boha". Ústy samotných účastníků těchto bojů jsou tak odhalovány důvody, které je k jejich postupné radikalizaci vedly.

Guess Who's Muslim

Guess Who's Muslim (2014)

Donald (Dustin George) udělal ve svém životě velkou změnu – stal se muslimem. Nikomu o tom ale neřekl, a hledá způsob, jak to oznámit své rodině. Bojí se totiž, jak k této životní změně budou přistupovat jeho rodiče. Jejich reakci ale opravdu nečekal...

Osman Pazarlama

Osman Pazarlama (2016)

Osman Sasmaz (Sahan Gökbakar) a jeho věrný poskok Erkan (Selim Akgül) se snaží prosadit na tureckém trhu s produkty z Číny. O nápady není vůbec nouze, ale nedaří se jim přesvědčit zákazníky, že jejich zboží opravdu potřebují.

Osmanovy neúspěchy se také míchají s jeho osobním životem, když upadne v nemilost otce své přítelkyně Serap (Esra Balıkçı), kterou si chtěl vzít. Osman si tedy stanový cíl – nejdříve musí vybudovat pořádnou firmu, a pak získá srdce Serap zpět. Jak ale začít?

Delibal

Delibal (2015)

Baris (Çagatay Ulusoy) je velmi impulzivní člověk, který žije na sto procent. Když tedy jednoho dne zahlédne pohlednou dívku jménem Füsun (Leyla Lidya Tugutlu), od první minuty ví, že ji miluje. Věnuje neuvěřitelné úsilí tomu, aby tuto dívku okouzlil a získal její srdce. Celý jeho život ale začne komplikovat psychická porucha a problémy s ovládáním hněvu. Dokáže energický Baris překonat i tuto překážku a získá dívku svých snů?

Reklama