Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (62)

plakát

Loutky (2002) 

1) film se mi líbil a byl jsem nadšený i z prostředí projekce (Festival japonských filmů v Lucerně, kde jsem byl poprvé), 2) dva ze tří představených příběhů byly skutečně zajímavé, z prvního jsem měl smíšené pocity, 3) hudební podkres, prostředí a obrazy přírody občas předčí i samotný děj, je to fakt moc hezký!, 4) Japonci jsou divný a trochu jiný.

plakát

Bůh masakru (2011) 

Je to neskutečně výbornej film. Nejlepší je, že jedinej, kdo z těch čtyř mimozemšťanů ve skutečnosti alespoň trochu VÍ, je ze začátku možná úplně nejnesympatičtější Christoph Waltz.

plakát

Expendables: Postradatelní (2010) 

V poslední době na sobě pozoruji renesanci touhy po akčních žánrech, kosičkách všeho druhu, vyhlazování mimozemskými civilizacemi a svalnatých pažích třímajících takataka taka ta drtiče hlav, střev a kulí. Svým vkusem se navracím do dětských let predátorománie, ramboadorování a úvah, že si oholím hlavu, abych vypadal jako ten Brůůůs, takže za mě prostě dobrý.

plakát

V zajetí hurikánu (2004) 

Hysterická matka, která neví, co chce, navíc mizerně hrající. Jedna dcera opožděná, druhá na oko statečná rebelka. Parta tří uprchlých trestanců, z nichž jeden je odsouzený neprávem, takže je to v podstatě dobrák, který se na konci snaží rodině pomáhat. A aby byl film rasově korektní, tak je černej a fakt hodnej. A šéfovi trestanců ani ta noha nakonec neuhnila, takže bez větší akce, pokud nepočítám projímadlo ve fazolích :(. Dost nenáročný snímek, co se opravdu musí promítat jedině po půlnoci na Barrandově.

plakát

Občanský průkaz (2010) 

Kurva! Všechny palce do pozoru! To je jediný, co můžu zatím těsně po zhlédnutí napsat...

plakát

Tisíc a jedna noc (2006) (seriál) 

Klasika v ČR. Sedět doma na prdeli, stěžovat si, zakládat debilní skupiny na facebooku a brečet, jak je všechno na hovno. Každej na to stejně bude čumět, protože si zvykl zabíjet čas u obrazovky a kdo není ještě úplně ztracenej a Tisíc a jedna noc se mu nelíbí, ten to neřeší, otevře si knížku, zajde zasportovat nebo někam za kámošema do hospody a prostě se na to nekouká. Žasnu nad problémy dnešní společnosti - nejvíc nás pálí důchodci v Kauflandu a jedna telenovela z Turecka. Společnost, která se umí sjednotit jen tehdy, když se jejich mančaft dostane do hokejovýho finále nebo v televizi začnou vysílat nějakou blbost; to je trochu málo, ne? :) Já i když se na 1001 nekoukám, tak to alespoň podporuji. Polovina hodnotících to ani neviděla, ale ten odpad si dát musí, bez toho by to nešlo, tak co bych si nezahlasoval obdobně.

plakát

Shrek Třetí (2007) 

Jsem rád, že natočili i třetí díl. Sice už to dávno není ta stará dobrá jednička, ale ani v životě nezůstává nic na svém místě a vše se vyvíjí. Zase jsem se bavil a tak vůbec... Shreka zkrátka není nikdy dost.

plakát

Odsouzené (2009) (seriál) 

Viděl jsem jen pár dílů, ale po obsahové stránce mě to moc nezaujalo - navíc zdejší vězeňské prostředí na mě ani nepůsobilo tak správně depresivně, jak bych si v takovém seriálu představoval (viz Přítelkyně z domu smutku, tam to bylo perfektní), ale spíš mě rozčilovalo svou umělostí a sterilitou. Ale dvě bezvýznamná pluska dávám za práci s kamerou.

plakát

Jehovova pomsta (2010) (amatérský film) 

Já už teda viděl leccos (Toxický mstitel, Maniac Nurses, Pomsta vraždících rajčat...), ale tohle bylo fakt dost divný.

plakát

Jeden den v New Yorku (2004) 

Stejně jako - v době mého hodnocení - 1603 dalších tady na ČSFD, i já měl tu čest vidět Podzim v New Yorku ve Studentovi cestou z Prahy do Jihlavy (řekl bych, že to ani nikde jinde nevysílají) - a to už asi čtyřikrát. Po prvním zkouknutí to před odpadem nezachránil ani Jimův táta, ale s každým dalším zhlédnutím mě to znechucuje méně a méně a postupem času jsem si to dokonce i takovým zvrhlým způsobem oblíbil. A příště si to dám možná i se zvukem a bez novin :).