Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (9)

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1994)

Tak tohle je určitě to nejlepší!!! Emmerich zde ukázal že i podle knihy se dá natočit skvělé dílo. Russel zde podal skvělý výkon ani ostatní herci se nemusej stydět. Jeden z mála filmu na které se dá dívat pořád znovu,znovu a znovu:-) Efekty taky skvělý. Není se za co stydět.

Battlestar Galactica

Battlestar Galactica (2003)

Cyloni, 40 let je od nich pokoj a pak nás překvapí:D Njn tak je to vždycky. Tentokrát tomu však někdo pomohl i když neúmyslně, ale jeho ego mu vlastně nic jiného nedovolovalo. Celkově to vyústí v situaci, kdy postoj všemi označován za zpátečnický, vlastně zachrání aspoň část lidské civilizace, ale i zde se musel odehrát velků duševní souboj jestli poslechnou příkazy vojenské nebo morální. Jestli má cenu vyrazit v možná marnou ochranu svých domovů a nebo se soustředit na ochranu těch co přežili a tak se pokusit zajisti nejistou, ale budoucnost. Jenže vče není tak jednoduché, nepřátelé jsou jim v patách, ale co hůř oni je infiltrovali a možná i připravili sabotáže. Jediná battlestar se musí postavit přesile, aby umožnila utéct bezbranným civilním lodím a pokuď možno nakonec uniknout sama. Vynikající technické zpracování, skvělé herecké výkony a nádherné grafické provedení včetně hudebního podkladu.

300: Bitva u Thermopyl

300: Bitva u Thermopyl (2006)

Takhle věrné přepracovaní komiksu asi hnedka člověk neuvidí;-) Zpracovaní bylo vynikájicí! Soundtrack taky pěkný a že chybí příběh!! Ten tam snad být nemusí, protože THIS IS SPARTA!!!