Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (9)

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

Paráda. Na film jsem šel s očekávání hodně průměrného děje, který je typický pro Marlev, a ten se také objevil. Ovšem fantastické scény a obrazy...celkově film měl u mě velký úsěch od prvního dílu

plakát

Rozpuštěný a vypuštěný (1984) 

Jeden z mnoha důkazů, jak úžasný a specifický humor mají "Cimrmanovci" Smoljak, Svěrák a další. Smoljak je pro mě určitě nejlepší režisér a scénárista. Klobouk dolů..

plakát

Interstellar (2014) 

konečně nový film co stojí za podívání...moc jsem od něj nečekal a příjemně překvapil :) zájemci a obdivovatelé vesmíru si zde příjdou na své

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Film, který vystihuje skoro přesně knížku od F. S. Fitzgeralda. Je to jeden z mála romatických filmů, který se mi líbí. DiCaprio zahrál obrovskou roli s neskutečnou pompou. Divím se, že za tuto roli nedostal Oskara. Naprosto mě očaroval charakter Gatsbyho a jako láska k Daisy. Moderní muzika vyzdvyhuje jinak pochmurnou atmosféru poválečné doby. Úžasný film.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Další film od Tarantina, kde podle mě jako jediný líčí pravdivou podobu otroctví Americe. Především chci vyzdvyhnout herecké výkony Waltze a DiCapria. Ve filmu se mi dále líbí zvukové provedení, které veškeré scénky dokonale vystihuje. Proto další obrosvký palec nahoru!

plakát

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994) 

Jeden z nejoblíbenějších filmů a nejznámnější film od Tarantina. Film odstartoval vlnu dalších filmů na téma podsvětí. Tarantíno exkluzivně dokáže dostat diváky do filmu a také mo obrovský potenciál ve vedení rozhovorů ve filmu, které jsou detailně promyšlené. Z těchto důvodů řadím tento film do nejlepších filmů, které jsme viděl.

plakát

Šestý smysl (1999) 

Jeden z mála filmů, kdy se konec nedal předokládat. Závěr mě velmi překvapil a koukal jsem na obrazovku s otevřenou pusou. Super film.

plakát

Chyť mě, když to dokážeš (2002) 

Naprosto úžasný herecký výkon od Leonarda. Žádné přehnané scény ani náhody. Film je celkově založen na skutečnostech.

plakát

Gravitace (2013) 

Pro mě průměrný film, na kterém jsem byl ve 4D kině. Díky efektům na 4D byl film lepší, ale jinak by byly scény nudné. Totalně se mi nelíbila závěrečná scéna, kdy doktorka dostala zázračné vidění, co a jak má udělat, aby přežila.