Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (31)

plakát

Ozark (2017) (seriál) 

Nikdy by mě nenapadlo porovnávat Ozark se seriálem Breaking Bad. Je to prostě jiný příběh, který je vystavěn úplně jinak, do jisté míry se dá říci, že to je rodinný seriál a to mě baví. Libí se mi jak je seriál široce rozkročen přes rodinu a není jen o jednom neohroženém hrdinovi.

plakát

Vřískot 6 (2023) 

Hororový seriál, ani ne. Bohužel musím konstatovat, že tam není nic nového je to směs zvratů které jsme již viděli. Myslím si , že by se nemělo pokračovat, pokud scénáristé opravdu nevymyslí něco co to posunuje o krok dál.  Recyklace předešlého není důvod pro pokračování.

plakát

WTF: Welmi Trapné Ftipy (2023) (pořad) 

Královsky jsem se bavil. Satira par excellence. Už se těším na hnojomet přiznivců "Kiloše a Jáclava" . Já bych ještě přitvrdil, televize by měla dávat prostor a reagovat i na to co si lidé myslí a o kom si vypráví vtipy. Tahle show se zdá, že jde tím správným směrem. Těším se na pokračování, doufám , že bude  a bude tepat do všeho okolo nás

plakát

2 na 1 (2022) (pořad) 

Celkem by to mohlo být i dobré. Všichni jsou to profesionálové. Jen mě tam dost zarážel ten trapný humor, typu “Kostková s Ebenem jedou na dovolenou do Severní Koreje” co je na tom vtipné. Čekal jsem že to na něco bude navazovat a nic a takových trapáren je to plné. Rejža této věci musel být celou dobu v kómatu, že to pustil.

plakát

Parta z penzionu (2019) (pořad) 

Tedy první díl u mě zabodoval. Jestli další budou držet tuhle laťku, tak jsem potenciální věrný divák. Leoš Noha super volba , bavila mě jeho milá neohrabanost vedle improvizačních matadorů jako Sucháneka a spol. bezesporu jsou. Dangl by mohl bát údernější, někdy to zadání bylo takové možná až moc vysvětlující. Jinak hodně dobré, jsem v napjatém očekávání dalších dílů.

plakát

Pat a Mat: Zimní radovánky (2018) 

Na zimních radovánkách je vidět velký posun vpřed. Příběhy baví jak dospělé tak i děti. Mě udělala radost sněžná fréza, miluji, když vynaleznou nějaký stroj a já tam vidím ty běžné nástroje součástky z kterých je sestaven. Každopádně mám pocit, že i animace nějak ožila a je plynulejší. A co musím zdůraznit, jednotlivé příběhy jsou rozhodně nadupanější a zábavnější než v předchozích filmech. Marek Beneš do šedesátiminutového filmu nacpal tolik vtipu a komiky, že před ním musí blednout závistí režiséři českých hraných komedií. Až na 2 -3 bych všem ostatní doporučil, aby k panu Benešovi chodili na konzultace, jak se dělá komika. Hudba Zdeňka Zdeňka funguje velmi dobře a myslím si, že důstojně a s grácií navazuje na Skoumala. Pět hvězd jednoznačně.

plakát

Atrakce švédského zájezdu (1989) 

Nikdy jsem o tom filmu neslyšel o to větší to bylo překvapeni. Ve své době to musela být neskutečná bomba. Nechápu , že je k vidění jen na CS filmu. Krásný film s takovým tím balkánským pohledem na věc. Velmi pěkné.

plakát

Pat a Mat znovu v akci (2018) 

Bavilo mě to! Mám radost, že se Pat a Mat posunul dál a jsou moderní jdou s dobou, tím jsou pochopitelné i pro dnešní děti. Mám radost, že Marek Beneš našel tu správnou cestu k posunu a nešel cestou jako Krteček, 3D s dementní pandou. Za to palec nahoru a obrovská poklona. Hudba od Zdeňka Zdeňka není špatná, nakonec mi nevadí, ale jak jsem byl zvyklí na Skoumala tak na začátku mě to úplně nesedělo. No co se dá dělat Skoumal umřel a už nic nesloží. Příběhy jsou dobře vypointované a bavit se bude i dospělí. Skeče mezi příběhy jsou namluvené, byl to šok a hned dvakrát poprvé, že mluví a podruhé, že Suchánek s Genzrem. První jsem přijal řekněme vlažně a od třetího skeče jsem se v podstatě na každý další těšil. Je to nezvyklé, ale ve skečích bych řekl, že to je dobré rozhodně to není průser. Jestli by Pat a Mat měli mluvit i v příbězích tak to nevím líbí se mi to tak jak to je. Celkově 4 hvězdy rozhodně a 1 za to že Pat a Mat nešel cestou "vrazíme tam pandu a bude" :)

plakát

Teambuilding (2018) odpad!

Krátce, film je vystavěn na dvou "vtipných" momentech - všichni se poblijou v autobuse cestou na teambuilding. No a tam se zase "po...serou". Tak, že to je hlavní myšlenka a pointa filmu.