Reklama

Reklama

Pat a Mat znovu v akci

  • angličtina Pat and Mat in Action Again (více)
Trailer
Animovaný / Rodinný
Česko, 2018, 75 min (Alternativní 72 min)

Obsahy(1)

Přestěhovali se do nových domů, kde na ně čekají nové kutilské výzvy a nové příhody. Pro Pat a Mata není nic problém, ať již se jedná o boj s rojem včel, opravu elektrické sekačky, ucpaný odpad, boj s krtkem nebo stavbu nové skalky. Pro kutily není žádná komplikace překážkou a žádná výzva dostatečně velká. Vyčistit komín? Postavit nový plot? Naši kutilové si dokáži poradit s každým problémem. Kuťení je pro ně zábava a dokážou si ho patřičně užít. Našim kutilům vůbec není cizí ani moderní řešení a tak se stanou odborníky v užití solární energie nebo instalaci bezpečnostních kamer. (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

Hojiko 

všechny recenze uživatele

Pata a Mata jsem jako malý vždy miloval. Nevím jestli to je tím, že jsem starší, ale tohle je hrůza. Vůbec to není vtipné a vůbec mě to nebavilo. Ty situace, které ''řeší'' jsou nezajímavé. Mluvení Pata a Mata mě velmi zklamalo. Tato pohádka byla vždy založena na tom, jak je úžasné, že nikdy nepromluvili ani slovo a i tak jsme se váleli smíchy po podlaze. Myslel jsem si, že to bude jeden příběh na celý film, ale jsou to několik epizod spojené dohromady, což znamená, že to není film. To rovnou mohli nechat epizody jako to bylo kdysi a nedělat z toho film, když to ani film není. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Další pásmo epizod známých kutilů, a opět to takhle v kuse postupně ztrácí kouzlo. Navíc tu jsou ještě krátké předěly mezi epizodami, které jsou dokonce nadabované. To mi znělo velmi rušivě, za což nemůžou pánové Suchánek a Genzer, ale fakt, že žádné přijatelné hlasy pro vždycky předtím němé postavy nejsou. V telce to šlo, ještěže jsem na to nešel do kina (50%). ()

Reklama

Pierre 

všechny recenze uživatele

Opět je to několik epizod za sebou, nikoliv koncepční příběh. Tentokrát to jsou ale zbrusu nové dosud nezveřejněné epizody, takže mi to ani nevadilo. Mezi jednotlivými epizodami jsou krátké skeče ve kterých Pat a Mat mluví hlasy vyhaslých komiků Genzera a Suchánka. Tyto skeče měly dobré pointy. Jinak ale bylo na vidět, že oba komici (v uvozovkách) při dabingu improvizovali. Dialogy byly dost trapné a celkově jsem si nedokázal na ty hlasy zvyknout. Doufám, že to byl jenom experiment sloužící k slepení jednotlivých epizod. Já totiž nechci aby Pat a Mat mluvili. Tím by se prostě ztratilo jejich kouzlo. A nadabovat je Suchánkem a Genzerem je výsměch. Taky mi hodně chyběla legendární Skoumalova hudba. Ta nová byla taková nejednotná, moc mi nedávala smysl a k Patovi a Matovi nepasovala. Nicméně, jsem si na ni po dvou epizodách zvykl a přestala mě rušit. Doposuď prakticky jenom kritizuju, ale jednotlivé němé epizody byly opravdu výborné. Vůbec jsem nečekal, že se u nich zasměju i nahlas. Podle mě byly mnohem lepší než ty z venkova a měly geniální situační humor občas i nečekané překvapivé pointy. Sice malinko dementní, ale vtipné. Především epizoda s kamerou byla naprosto fantastická. Taky mě moc pobavila sekačka s krtkem. No a ještě teď mám v hlavě komín rozbitý dronem. Beneš skvěle navazuje na svého otce a píše opravdu perfektní scénáře. Je fajn, že díky němu dokáže tahle dvojka fungovat pořád stejně i v nové době. Animace je taky moc pěkná a je velkým krokem vpřed oproti předchozím epizodám, ale v dobrém slova smyslu. No, Pat a Mat prostě nezklamali, vykouzlili úsměv, navodili dobrou náladu a právem si ty čtyři zaslouží. ()

Eviator 

všechny recenze uživatele

Tak já vlastně nevím, vždycky jsem se na Pata a Mata nerad díval, protože jsem byl ve stresu, z toho co vlastně dělali. Tady se sice děcka smáli stejně, ale já jsem byl nevystresován. A čili pro mne to to nebyl takový zážitek jako obvykle... :-) Mimoto je hrozná škoda, že asi byl problém sehnat licenci na hudbu Petra Skoumala, která jim dělá identitu... Skeče velmi dobré, bál jsem se, že ty hlasy budou větší průšvih ;-) Pro mne nej díl s komínem! ()

mikiqex 

všechny recenze uživatele

Osobně bych ocenil méně prvoplánových gagů a více starého dobrého kutění. Chápu, že dětem to stačí, ale stejně. Přišlo mi zajímavé pozorovat, jak se děti a dospělí smějí jiným věcem. V některých epizodách jsem se ale zasmál třeba jen jednou, naštěstí taková sekačka byla fakt nabitá :-) Celkově mě Pat a Mat ve filmu bavilo o něco více, než toto. Dabované předěly hodnotím kladně za předpokladu, že je to jen "lepidlo" pro kino. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama