Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (54)

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Zfilmovaný vlhký sen Jaromíra Soukupa.

plakát

Kryštůfek Robin (2018) 

Je-li vám už blivno z kýčovitě zelených, malebných, bavorských pohádkových lesíků, přeplněných jedovatě barevnými kytičkami, poletujícími motýlky a švitořícími ptáčky, bude pro vás tahle návštěva Stokorcového lesa přímo pohlazením po duši. Film působí po stránce roztomilosti, vtipnosti a vážnosti naprosto vyváženě a zanechává příjemný pocit krasosmutnění. Doporučuji především dospělému publiku.

plakát

Bílý Bůh (2014) 

Takhle nějak by mohla dopadnout Lassie, kdyby ji režíroval Hitchcock s rozvinutým Altzheimerem.

plakát

Dobrý Will Hunting (1997) 

Jedna hvězda za Robího Williamse a druhá za .... nevim ... za to že to nebyl nejhorší film, kterej jsem kdy viděl. Ale stěží se řadí k těm průměrným. Docela mi vadilo, že jsem už od začátku odhadnul, jak to celé bude probíhat. A postava Willa mi byla hrozně nesympatická.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Stejně jako všichni ostatní "trojkaři", ani já nemůžu tvůrcům, přes všechnu krásu Yellowstounských panorámat, odpustit nesmrtelnost Lea (aka Beara Gryllse), jeho klišoidní, leč ušlechtilý záměr pomstít zavražděného syna (nebylo by zajímavější, kdyby chtěl Glass oddělat Fitzgeralda prostě jen proto, že se na něj vysral a nechal ho v lese?), kterého měl se sličnou indiánskou děvou (aby bylo dostatečně vidět, že Hugh není žádnej rasista), ke které se celý film neustále průběžně vrací ve snech (aby v tom bylo taky trocha té romantiky). A krom tohohle všeho mě hrozně štvala ještě jedna věc. To jak se všichni furt máchali oblečený v ledové vodě! Jasně, jsem drsnej trapper a když mám na výběr nechat si zastřihnout účes od rozzuřených indiánů, pátrajících po ztracené náčelníkově dceři (??) nebo skočit v kožichu do rozbouřený Mississippy, tak skočím. Ale kdo by proboha dobrovolně lezl v mrazu, zatloukat kůl doprostřed potoka, aniž by si předtím vyzul krbce a vyhrnul chapsy?? Nevěřím, že by s tímhle přístupem, v těhle podmínkách kdokoliv přežil dýl jak dva dny.

plakát

Jurský svět (2015) 

Rejža Colin vytvořil monstrózního hybrida, složeného ze všeho, co si dnešní divák přeje vidět (tu jeden gen romantiky, tu jeden gen cenzurované akce, tu jeden gen kvalitní rodinné komedie, ...), který je víc než jakýkoliv jiný počin svého druhu shopen zabíjet svojí supiditou. A co hůř, nechtěně se to dostalo mezi lidi a takřka nikdo proti tomu nechce použít smrtící zbraně!

plakát

Kosti a skalp (2015) 

Postavy působí hrozně uměle, všechno co se jim při putování za záchranou sličné děvy stane je naprosto prvoplánové nebo přímo zbytečné, indiáni jsou k smíchu, zápletka je béčková, "hororové scény" člověka sice znechutí, ale nevyděsí ... Tak proč to má sakra tolik procent?

plakát

Bezdružice (2015) (seriál) odpad!

K vytvoření úsudku mi stačila upoutávka. "Nejzábavnější seriál" ... LOL.

plakát

Sharknado 2 (2014) (TV film) 

Opakovaný vtip sice není vtipem, ale závěr předčil očekávání.

plakát

Velkolepé století (2011) (seriál) 

Jasně, že je to sračka. Ale po nutném porovnání s ostatníma telenovelama, co si vybavím, má tahle prostě navrch.