Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Obsahy (6)

Futurama: Fialový trpaslík

Futurama: Fialový trpaslík (2009) (video kompilace)

Při stavbě nového Las Vegas se stane Fryovi nehoda, při které se naučí číst myšlenky, díky přívěsku, který se mu zabodne do hlavy a tedy do mozku. Poté, co Fry objeví své nové schopnosti, ho vyhledá skupina lidí se stejnými schopnostmi. Tuto skupinu vede tajemný muž č. 9, který Fryovi řekne, že jen on může zachránit vesmír před zničením. Fry se dává do služeb pana Wonga, který chce zničit celé jedno rameno Mléčné dráhy, kvůli stavbě největšího minigolfového hřiště ve vesmíru. Této stavbě chtějí zabránit ekofeministky, ke kterým se přidá i Leela a další ženy z Futuramy a Planet Expresu. A tím se rozpadne celý Planet Expres...... Dalším vedlejším příběhem je příběh Bendera, který se zamiluje do ženy Don Bota, šéfa robomafie.

Airwolf

Airwolf (1984) (TV film)

Airwolf je high-tech vrtulník, vytvořený vládní agenturou zvanou "Firma". Vědec, jenž ho vyrobil, ho ukradne a odveze do Libye. Zástupce ředitele Firmy ho chce získat zpět. A tak pošlou do Libye Stringfellow Hawke, jediného dalšího člověka, který umí s Airwolfem létat. Jediným problémem je, že Hawke je trochu samotář a introvert. Za to, že vrtulník získá zpět, chce, aby vláda našla jeho bratra, který zmizel ve Vietnamu.

RahXephon

RahXephon (2002) (seriál)

Kamina Ayato žije obyčejný život: chodí do školy, bydlí se svou matkou. Ale vše se změní v jeden den, kdy obří stroje, známé jako Dolem, zaútočí s jejich destruktivní silou na Tokio. Město se zmítá v chaosu, Ayato potká tajemnou dívku, která se jmenuje Mishima Reika. Zavede ho ke svatyni RahXephon, kde se dozvídá o možnosti bojovat proti Dolem. Po svém probuzení se Ayato ocitne v synchronizaci s počítačem. Ayato nyní čelí pravdě a musí se vyrovnat se svou novou realitou, neboť právě on je ústředním prvkem v dalším osudu lidstva.

Stargate: Infinity

Stargate: Infinity (2002) (seriál)

Děj se odehrává třicet let po prvním průchodu branou, v době kdy je program Stargate zveřejněn. Tým absolventů StarGate Academy vedený majorem Gusem Bonnerem se vydává na průzkumné mise po celé galaxii. Na jedné misi objeví zvláštní stvoření, starověkou mumie Draga. SGC se snaží Draga vrátit na jeho domovskou planetu, ale nedaří, protože je pronásledován lovci, kteří na Zemi začnou lovit lidi. Celý tým je obviněn ze zrady a vydává se společně s Dragou pryč do vesmíru hledat důkaz, který by dokázal jejich nevinu...

Black Blood Brothers

Black Blood Brothers (2006) (seriál)

10 let po Svaté válce, kde bojovali upíři proti lidem, se vrací do Hong Kongu hrdina této války, zvaný Stříbrný meč se svým mladším bratrem. A chce se dostat do tzv. zvláštní zóny, kde žijí upíři a lidi v míru. Do této zóny se může upír dostat pouze na přímé pozvání. Stříbrný meč se svým bratrem se do této zóny dostane a tím začínají jeho problémy. Protože ti, proti kterým ve válce bojoval, ještě nejsou zcela zničeni a snaží se zničit křehký mír ve Zvláštní zóně.....

Vampire Knight

Vampire Knight (2008) (seriál)

Na jedné japonské škole se její ředitel snaží ukončit dlouhý boj mezi lidmi a upíry, za pomocí tzv. krevních tablet. Na této škole vedle lidí studují i upíři. Nikdo z lidí neví, že studenti z noční třídy jsou upíři, až na dva prefekty, kteří mají za úkol uhlídat, aby se obyčejní studenti v noci nestřetli se studenty z noční třídy. Mezi studenty noční třídy je i čistokrevný upír, který zachránil ředitelovu dceru před útokem hladového upíra. Ředitelova dcera se do něho zamiluje.

Reklama