Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (237)

plakát

R.I.P.D. - URNA: Útvar Rozhodně Neživých Agentů (2013) 

Upřímně nevím, co ostatní komentující mají pro tomuto filmu. Mě se tento snímek líbil. Ano není to film, při kterém musí člověk přemýšlet, je to spíše snímek, který umožňuje divákovy vypnout mozek a nechat se 96 minut unášet filmem. Souhlasím, že některé momenty byly trochu divné a mohly být natočeny jinak, ale v celkovém zážitku se to ztratí. Nejvíc mě potěšilo, že tvůrci spojily nápad ze seriálu Dead Like me, návrat na Zemi s jinou vizáží, s prvky mužů v černém, organizace bojující pro šmejdu, který ohrožuje nic netušící obyvatele. Za tenhle nápad dávám 3* a jednu za herecký výkon, který v některých momentech dost špatný. Ale i tak nakonec pro mě slušné 4 hvězdy.

plakát

Já, padouch 2 (2013) 

Když jsem šel na dvojku padoucha, čekal jsem všechno možné od naprostého propadáku, který potvrdí, můj názor, že dobré filmy by neměly mít pokračování, protože pokračování v mnoha případech není tak dobré jako první film. Ale tady jsem byl mile překvapen, tvůrci vsadili na jistotu a doslova "napumpovali" film mimoněma, kteří odlehčovali jedničku. Příběh byl pěkný i když jednoduchý, nápad postavit vedle ex-padoucha Jamese Bonda v sukních byl trochu přehnaný. I tak je tento film pěkný a trochu poupravil můj názor na pokračování úspěšných filmů. Na druhou stranu byla velká škoda, že se více nevěnovali "novému" záporákovi a vztahu Grua a Lucy, ale humoru prováděných mimoni, ale co je to film pro děti a a pro ně je tento film více než dobrý. Proto dávám 3* za film a z nostalgie přidávám 1*, takže celkem zasloužené 4*

plakát

Nádherné bytosti (2013) 

Vyborna knižní předloha, mizerné filmové zpracování. Asi takhle by se dalo popsat toto filmove "dílo". Vím, že se přesně držet knihy nejde, ale přepracovat film tak, že se stěží drží předlohy, je taky trochu moc silné kafe. Znalci knihy zapláčou nad tím jak se z pěkného příběhu stává "přeslazená" romantika alá stmívání. Dvě hvězdičky dávám za to, že se alespoň trochu drželi hlavní dějové linie a za herecke vykony hlavnich postav, které byli jediným světlým bodem v jinak nudném filmu. Pro mě osobně zklamaní.

plakát

Hlídač č. 47 (2008) odpad!

Nuda od začátku do konce, měl jsem co dělat abych tento shlédl až do konce. Zkrátka důkaz, že český film poslední dobou nestojí zanic.

plakát

District 9 (2009) odpad!

Když jsem zhlédnul tenhle film, tak sem si pomyslel tohle není možné, jak tomu může někdo dát pět hvězdiček. Vůbec mně to neoslovilo a to mám sci-fi rád. Tohle je podle mně nejhorší film všech dob. Nuda od začátku do konce, nezáživné pomalý děj, nudné pasáže....Prostě hrůza. Takže za mně Odpad!

plakát

Avatar (2009) 

Když jsem šel na tento film, měl jsem jisté pochybnosti jaké to bude, ale tyto pochybnosti se rozplynuly hned po první půl hodině filmu. Počítačem vytvořené planeta je prostě neuvěřitelná. Po shlédnutí tohoto filmu má pocit jako by jste na té planetě byli. Tento film je prostě nejlepší jaký jsem kdy viděl. Doufám, že bude mít pokračování. Jak už tady bylo řečeno níže těším se na svůj návrat na Pandoru. P.S. Tento film jsem viděl v klasickém kině ve 2D.

plakát

Kouzelná země skřítků (1999) (TV film) 

Pěkný film. Irská krajina, hudba, legendy a magické bytosti. Pokud by se Vám nelíbil děj, tak ta nádherná krajina, Vás přikove k filmu.

plakát

Dr. Horrible's Sing-Along Blog (2008) (seriál) 

Jedná se o nejlepši muzikál, který jsem kdy viděl. Spousta super chytlavých písniček a nadsázky.

plakát

Letopisy Narnie - Lev, čarodějnice a skříň (1988) (seriál) 

Po shlédnutí tohoto filmu, jsem zjistil, že toto spracování, bude zajímat opravdu jenom fanoušky této ságy, kteří se rádi podívají na něco co není až tak moc mimo děj knihy. Na můj vkus se autoři drželi až moc knižní předlohy, já prostě dám přednost tomu spracování z roku 2005, samozřejmě tento film nezavrhuji. BBC prokázala, že umí natočit jenom dobré komediální seriály a filmy jim moc nejdou, příště bych bral trochu fantasie a míň se držet předlohy.

plakát

Star Trek (2009) 

Úžasný a strhující děj, který chytne diváka a nepustího až do konce. Toto je film, který nemá žádné hluché místo, kde by se divák nudil. Na začátku jsem měl trochu pochyby, jak bude film vypadat, ale ty se vytratily během filmu. Tento Star Trek není jenom pro zavilé fanoušky, ale i pro ty, kteří o tomto kultovním tématu neví nic.