Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (9)

plakát

Šéfkuchař na grilu (2014) 

Dobre natocene,jednoduche a prijemne se na to kouka.Ma to ovsem vedlejsi ucinky,nez jsem to dokoukal,tak jsem pribral asi 5 kilo.Jeste zadny film ve me nevyvolal tolik chuti do jidla.

plakát

Warrior (2011) 

Neveril jsem ze Rocky 1 sestoupi z meho trunu v teto kategorii filmu.Pri druhem zhlednuti Warriora po dlouhych 26 letech, kdy jsem videl Rockyho poprve,se stava cislem jedna tento skvely film.

plakát

Jupiter vychází (2015) 

Je to pěkná blbost,ale vizuál je úžasnej.5 hvězd za grafiku,- 1 za děsnou hudbu a -2 za kravskej příběh se scénářem.

plakát

Focus (2015) 

Až zbytečně moc zvratů a komedie to není vůbec.

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

Už by to mohly přejmenovat.Od rychle a zběsile očekávám minimálně půlku filmu vytáčení motoru a ilegální závody.Jedna hvězda dolu za to že jsem opět naivně očekával alespoň zlomek z prvních 2 dílů.Jako akční jednohubka by si to stejně více jak 3 nezasloužilo.

plakát

Kill Bill (2003) odpad!

Asi jsem to nepochopil a to mám Tarantina rád.

plakát

Riddick: Kronika temna (2004) 

2 hvězdy za začátek a věznici.Z těch kostýmů je mi zle ještě teď,vážně jsem čekal že z poza rohu vyjde princezna Leia.Tihle frajeři by nedobyli ani stánek s hamburgrama před stadionem.

plakát

Enderova hra (2013) 

3 tí hvězda jenom za konec,nezajímavý a místy dost nudný.

plakát

Hacker (2015) 

Další uznávaný režisér si naběhnul v hackerském filmu.Roztahané jako western ze 70 tek.Kdyby to bylo o 45 min kratší možná bych dal i 3 hvězdu.Film o hackerech by měl odsejpat.Měl by to být novodobý směr akčních filmů a ne návrat k filmům Clinta Eastwooda.