Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojnásobný držitel nominace na Oscara Will Smith hraje podvodníka, který se romanticky zamiluje do začínající podfukářky (Margot Robbie), a když se ním příliš sblíží, rozejde se s ní. O tři roky později se jeho bývalá láska objeví v Buenos Aires a on je vyšachován ze hry, kterou sám rozehrál. Aby bylo vše ještě zamotanější, oba stejně nápaditě rozehrávají své podvody a oba chtějí podfouknout stejného miliardáře, majitele mezinárodního závodního týmu (Rodrigo Santoro). (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (584)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Docela škoda že ve své druhé polovině nakonec film udělá podraz maximálně tak sám na sebe, protože první polovinu považuji za hodně povedenou a skvěle vygradovanou podfukem na B.D.Wonga. Ono je docela velkým problémem, když divák ve filmu už vůbec ničemu nevěří, když nevěří, tak jej to vlastně přestane i zajímat. Takže už mě bylo docela i fuk co se stane s našimi zlodějíčky. Chemie mezi Willem a Margon jinak zcela v pořádku. První půlka 70%, druhá 40%. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Je až komický pozorovat Willa Smithe, jak stárne asi 50x pomaleji, než zbytek populace. Margot Robbie je momentálně asi nejvíc sexy áčková herečka a hraje taky dobře. Má fakt našlápnuto děvčica. Samotnej film je fajn, i když postupně už je dost převídatelný, že je všechno hoax. Nejvíc mě pobavila scéna s Asiatem, kterej to měl všechno totálně v píči a pak mne zaujalo sledování australského bouchače, kterak se připravuje na srážku. ()

Reklama

anais 

všechny recenze uživatele

Příjemně starosvětské. Opravdu krásnou výtvarnou stránku (padající sníh na začátku, neony osvětlené prostory) doplňuje sedmdesátková hudba, která tomu dává pohodovou nostalgickou atmosféru. Film je ale rozdělen na dvě chatrně související poloviny, a tak se v půlce začne nanovo a potřebné napětí do závěru už se příliš nevybuduje. Jako kdyby někdo selepil dvě epizody seriálu o podfukářích, a natočil to vytříbeným filmovým jazykem. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto v kině. Hlavním kladem tohoto filmu je to, díky čemu je paradoxně na konci předvídatelný - zvraty. Prvních pár si užíváte, ale pak si přece jen dáte dvě a dvě dohromady, takže to finále už nepůsobí tak, jak by mohlo. Nicméně tohle je má jediná výtka vůči tomuto jinak překvapivě povedenému filmu, který má hodně povedenou ústřední dvojku (mezi Willem a Margot to jiskří, další důvod proč se těšit na Suicide Squad a díky svižnému tempu skoro žádná hluchá místa. 80 %. ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Celou dobu se čeká na něco většího a hlubšího, to ale nakonec nepřichází. Margot Robbie je skutečně jen hloupá blondýna a Will Smith jen vychytralý zlodějíček, který sešel z cesty. Je bohužel dost vidět, že ani jeden nebyl pro Focus první volbou. I když Smith nedokáže natočit vysloveně špatný film (After Earth jsem neviděl) a sám o sobě je velmi dobrým hercem (což o jeho ženském protějšku nelze s jistotou říci), nějak mi k sobě neseděli. Je jasné, že Smith měl být vnímán něco jako mentor a že před kamerou příliš nestárne (podobně jako Depp v Public Enemies), nicméně věkový rozdíl (22 let) je až příliš velký. Inu, tohle není záležitost jen tohoto flmu, že... ()

Galerie (55)

Zajímavosti (15)

  • Když byla do role Jess obsazena Margot Robbie, Will Smith (Nicky) a jeho manželka Jadoa ji googlovali. Když viděli její fotky, poslala prý manželka Willa rovnou do posilovny. (TotalFilm.cz)
  • Šlo o první film Willa Smithe (Nicky) s označením R (tedy přístupný osobám mladším 17 let pouze za doprovodu dospělé osoby), od uvedení snímku Mizerové II (2003). (Dio_Padre)

Související novinky

Uprchlík Will Smith

Uprchlík Will Smith

20.02.2015

Už příští týden vtrhne do kin podfukářská krimi Focus, v níž se naplno vrací Will Smith. Bývalý Fresh Prince se v posledních letech věnoval hlavně kariérám svých dětí, teď si ho ale konečně užijeme i… (více)

Warneři zbožňují Margot Robbie

Warneři zbožňují Margot Robbie

24.01.2015

Takový vzestup tu nebyl snad od... Megan Fox v Transformers? Blonďatá kráska Margot Robbie nabrala díky Vlkovi z Wall Street armádu fanoušků a studio Warner Bros. to dobře ví. Přihrává jí proto samé… (více)

Reklama

Reklama