Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Krátkometrážní

Oblíbené filmy (10)

Captain America: Občanská válka

Captain America: Občanská válka (2016)

Akční biják, jak má být! Fascinuje mě, jak je ve filmu několik postav, ale přesto není žádná odstrčená, či zastíněná a Captain America je pořád v popředí a neztrácí se mezi těmito postavami. Za mě, jako komiksového fanouška, musím dát 5* jen za akční scénu na letišti. Takovou skvělou choreografii, kameru a efekty jsem snad v žádném jiném filmu neviděl. Chris Evans hraje skvěle, stejně tak Robert Jr., co mě však překvapilo byl Black panther a Spidey, kteří se ve filmu výborně představili a těším se na jejich sólovku. Filmový zážitek roku!

Logan: Wolverine

Logan: Wolverine (2017)

Krásná rozlučka s Loganem. Příběh správně odsípá a graduje do dojemného finále, na které jen tak nezapomenete. Hugh Jackman zde předvádí neuvěřitelný herecký výkon a dokazuje, že ho nikdo nikdy nenahradí. Patrick Stewart s Dafne Keen ale taky nezůstávají pozadu a jejich výkony jsou nezapomenutelné. Konečně jsme se dočali pravého, krvavého a akčního filmu o Wolverinovi!

X-Men: Budoucí minulost

X-Men: Budoucí minulost (2014)

Skvělé spojení starých a mladých X-menů. Příběhově skáčeme mezi miností a budoucností a i přesto, že se nejvíce děje odehrává v minulisti, tak mě víc bavilo sledovat původní X-meny, jak se vypořádávají se sentineli v budoucnosti (hlavně v prodloužené verzi). Film má skvělé tempo, výborné postavy a Singer dokazuje, že je nejlepší režisér X-menovských filmů. Vrátili se zde původní herci z prvních filmů jako Hugh Jackman, Patrick Steward, Ian McKellen a Halle Berry, kteří jsou výborní. Mladou dvojici Profesora X a Magneta zahráli McAvoy a Fassbender skvěle, kdo ale v tomto filmu zazářil byl rychlý quicksilver v podání Evana Peterse. Po Loganovi je Budoucí minulost nejlepší X-mení film a žádný fanoušek by ho neměl propásnout.

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

,,Why so serious?" Musím zatleskat Ledgerovi za jeho děsivou a chaotickou verzi Jokera. Tak skvělý záporák ve filmu ještě nebyl a ta Zimmerova hudba! Temný rytíř je našlapaný a strhující snímek s výborným scénářem a promyšlenými postavami. Napínavý příběh vás pak prostě chytne a nepustí. Jestli tohle nebude jednou klasika, tak nevím.

Strážci - Watchmen

Strážci - Watchmen (2009)

Nejlepší zpracování komiksu jaké spatřilo světlo světa. Herecky excelentní, postavy vynikající, příběh dokonalý a ten vizuál! Nemám, co víc dodat, podívejte se na to sami udělejte si názor, za mě DOKONALOST!