Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (5)

plakát

Dánská dívka (2015) 

Nádherný, emocionální a poutavý příběh, kterému dost nahrává i to, že je podle skutečné události. Je skvělé, že film ukázal téma, které je pro většinu z nás stále tabu a nejsme schopni ho přijmout a strávit. Mně dalo sledovaní tohoto filmu úplně jiný pohled na tuto problematiku a na odlehčení musím uznat, že by to Eddiemu i docela slušelo. :D Extra poklonu musím navíc vzdát Alicii Vikander coby novému, půvabnému a talentovanému objevu ve filmovém průmyslu.

plakát

Jump street 21 (2012) 

Jo, konečně jedna z mála komedií u kterých se vždy s chutí zasměju nahlas. Neskutečné hlášky, perfektní Jonah a Channing a originalita především. Až do konce nebudete vědět, jak film dopadne, i kdybyste nad tím kdovíjak dlouho uvažovali a věřte, že něco takového jste ještě neviděli! Jen je škoda, že takové střední školy nemáme i u nás.

plakát

Diana (2013) 

Sledování tohoto filmu byla asi ta nejnudnější věc, kterou jsem za posledních 48 hodin dělala (a to jsem se válela skoro celé ty dva dny a nedělala téměř nic). Půlka filmu je o vztahu Diany s tím Indem a dělá z ní docela poslušnou puťku, která pro svého "novomilence" udělá cokoli. Celkově to vypadá, jako by si na ní chtěl někdo ze scénáristů docela smlsnout. A to si princezna určitě nezaslouží ani po smrti. Film je zřejmě hodně založen na klepech, které se kolem Diany táhly a nikdo nemůže zajistit důvěryhodný zdroj. Nezajímavé, nezáživné a jen si říkám, jestli mělo cenu něco takového vydat.

plakát

Rock of Ages (2012) 

Klasická průměrná komedie se spoustou klišé. Přesto je v ní i pár překvapivých scén (i když ne moc). Filmů, kde je mladá slečna po střední a chce si splnit sen být zpěvačkou je opravdu moc. Tento je však zajímavý hereckým obsazením, respektive tím, co slavní herci, do kterých byste to v životě neřekli dělají. -SPOILER- O tom, že by ze sebe mohl Alec Baldwin udělat drsného majitele klubu s knírkem a pomalu hippie stylem, který by se líbal s Russellem Brandem, nebo o Tomovi Cruisovi s obří kožešinkou ve stylu Leoše Mareše, který má vlastní harém a jen co udělá tři kroky, už mu strká nějaká náhodná fanynka jazyk až do krku jste uvažovali asi jen těžko. Určitě doporučuji zkouknout protože i když je to kravina, bavila jsem se docela obstojně.

plakát

Bídníci (2012) 

Možná se ptáte, proč si vybrat zrovna toto zpracování díla. Hned prvním důvodem je velmi dobré obsazení. Co si budeme nalhávat, Anne Hathaway- resp. Její role Fantine je prostě dokonalá. Její grimasy, pohyby, jako by chtěla vtáhnout všechny diváky do filmu a poté je obejmout... Navíc herci zpívají přímo na daném místě a ne v žádném nahrávacím studiu, což vytváří zajímavější dojem a film tak nepůsobí příliš strojeně nebo kýčovitě. Jediný, kdo mi ta moc neseděl, byl Eddie Redmayne, který hrál Maria. Prostě mi tam nesedl společně s jeho hlasem.