Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Horor

Recenze (5)

plakát

Hellboy: Královna krve (2019) 

Natočit tohle v době kdy frcela Rudá Sonja,nebo Nekonečný příběh,tak asi v pohodě,ale v dnešní době se vytasit s tímhle a pustit to do světa je docela odvaha....,nebo sranda,omyl,...to je jedno. Červenáček v obličeji vypadá jako by ho právě pustili z protialkoholní léčebny,pokus o vtip je snad vtip,efekty fakt děsný a dějove pořádně nevím o co šlo. Milla to bohužel nezachránila. Takže za mně jednou a dost..

plakát

Zombie přichází (2005) 

No asi takhle..dokoukal jsem to,ale tady někdo zase vyhodil prachy z okna! Zombie filmy a kousky z vězení mám rád,jenže herecké obsazení,efekty i hudba jsou na bodě mrazu a k tomu ty stupidní hlášky a řešení situací je prostě na úrovni C filmů! Určitě by to šlo udělat lépe,kdyby...jenže na kdyby se nehraje! Prvních pět minut asi nejlepších z celého filmu..bohužel! Ale co mně pobavilo bylo že věznice s maximální ochranou má hlavní bránu na kolečkách a vězni v pohodě všude bez pout!!

plakát

Mandy - Kult pomsty (2018) 

Možná někdo bude kroutit hlavou že nesouhlasí,ale hlavou jsem kroutil já celou dobu,co jsem na to čuměl a měl jsem co dělat to dokoukat,protože takovou odmastovnu jsem dlouho neviděl a to jsem se na to docela těšil. Cage prostě klesnul ne na béčkove,ale ceckove Filmy,občas má film obstojny,ale tohle?? Takže..film vlastně úplně o ničem,obehrana story se zabitím milované ženy,jen s tim rozdílem,že tady vraždí totálně vygumovana sekta s partickou tří..ani nevím jak to popsat..ufo slizackych příšer jak z Muže z bažin a vše je hozeny do psycho ulitleho a příšerně natoceneho masakru,kde krev hraje hlavní roli! Jdu blít,jedna hvězda že soucitu!

plakát

Pacific Rim: Povstání (2018) 

Vlastně jsem byl dost zklamaný,jak už to bohužel bývá,tak překonat první díl filmu a to musím říct že jednička se mi hodně líbila,jak nápadem,dějem i akcnosti,je nadlicky výkon! Dvě hvězdy dávám pouze za efekty a možná snahu o něco nečekaného,ale nepovedlo se! Na tohle jit do kina,tak abych potom zavítal rovnou na pivo.... Prostě špatný a trojku raději netocte!!

plakát

Rambo: Do pekla a zpět (2008) 

Tohle je prostě klasika a Sly se překonává..každý kdo má rád tyhle akční filmy a Ramba tak musí být spokojený! Je to trochu brutálnějsi a některé scény jsou detailně k zamyšlení ale tak to má být a proto je tento díl jeden z nejlepších! Očekávání to splnilo a na dnešní dobu kdy chce každý něco navíc to dostane! Takových filmů už je dneska málo a proto si musí každý milovník těchto akčních flaků přijít na své!