Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (28)

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

POZOR SPOILERY, KDO JEŠTĚ NEVIDĚL AŤ NEČTE, ALE BEZ PÁR SPOILERŮ NEMŮŽU OBJEKTIVNĚ VYJÁDŘIT SVÉ HODNOCENÍ. Film se dá rozdělit do 3 dějství. Na začátku se znovu potkáváme s přeživšími z Infinity War a je tu trochu dlouhá dějová linka plná povídání, odpouštění, atd. Palec nahoru za Thora, palec dolů za profesora Hulka. A když se všichni sejdou tak začne to pořádné druhé dějství. Sice při hledání kamenů se naseká spoustu časových chyb, ale to v tomto případě budiž odpuštěno. Vše graduje brutální bitvou, která je snem každého MCU honimíra. Doufám, že bude ještě nějaká prodloužená verze filmu. Některé postavy totiž nedostali ve finální bitvě moc prostoru. Na druhou stranu sem byl překvapen, že Captain Marvel ve své sólovce pěstmi ničí vesmírné lodě, ale tady má co dělat se vyrovnat Thanosovi. A ještě jeden poznatek z bitvy. Vím, že se teď Hollywood snaží být vyvážený, ale okamžik kdy se kolem Spidermana sejdou všechny ženské postavy je přímo do očí bijící agitka. Co říct závěrem. Endgame je důstojné zakončení dlouhé ságy a sem rád že sem mohl být u toho, ale pořád sem z toho neměl takový WTF efekt jako z Infinity War. Tudíž 4 hvězdy

plakát

Spider-Man: Homecoming (2017) 

Normálně mě Spiderman jako postava ani jeho filmy moc nebaví. Ale Homecoming mě příjemně překvapil. Michael Keaton je v roli zlého Birdmana skvělej. Sice to má občas blíž k teenager comedy, ale jinak slušná komiksovka.

plakát

Transformers: Poslední rytíř (2017) 

Co to ku*va bylo??? MB skáče z jedný časový osy do druhý. Všude to vybuchuje, mlátí se tam roboti v takovým tempu, že ani nestíháš kdo je kdo. Střih je tak rychlej, že přijde buď bolest hlavy nebo epileptickej záchvat. Jedna věc se ale Míšovi musí nechat. Ten člověk prostě nezná hranice. A je jedno jestli nevkusu, explozí nebo digitální omáčky.

plakát

Dunkerk (2017) 

Popravdě sem čekal od Nolana epochální válečnou hostinu, a dostal sem syrový kus masa. A víte co? Vůbec mi to nevadilo. Naopak, minimalistická hudba, stísněné prostory a zvuk přilétajících stíhaček Vás posadí do křesla. Snad jen malá výtka ohledně nelineárnosti děje. Ale i tak slušné 4*

plakát

Resident Evil: Poslední kapitola (2016) 

V tomhle filmu byla Mia nakažená. Ale ne T-Virem, ale virem štěstí z Červeného trpaslíka. Potřebuješ v postapo světě Hummer co má na zadnim sedadle výbušniny? Funkční baterku v temném sklepě? Tašku plnou bouchaček? Není problém. Ale jinak to bylo docela slušný zakončení serie.

plakát

Pasažéři (2016) 

Vizuálně parádní, Nejvíc mě asi bavila první třetina filmu se samotným Prattem, pak se z toho s příchodem Jennifer stala romantika. Akční závěr filmu OK, ale přišlo mi, že je nějak useklej, nedodělanej. No nic, asi jim došli prachy...

plakát

La La Land (2016) 

Asi největší filmové překvapení poslední doby. Nevěřil bych, že pudu do kina na romantickej muzikál a budu se bavit. Palec nahoru za to, že se Gosling se Stoneovou naučili stepovat a zpívat.

plakát

Sedm statečných (2016) 

Když sem se dozvěděl že se bude točit remake Sedmi statečných tak sem si řek:,,Proboha proč?!!!!!!!" Čekal sem něco ve stylu novýho Ben Hura, ale musim říct, že mě to docela bavilo. Kdyby se to nejmenovalo Sedm statečných, tak bych dal i půl hvězdy navíc, ale bohužel odkazování k původnímu snímku spíše škodí. Jinak je to slušná westernovka, přestřelky sou parádní, ale hlavní postavy sou plochý a bez života. Ta genderová vyváženost ale bije do očí, už mi tam chyběli jen lesbička a gay eskymák :)

plakát

Kutil Tim (1991) (seriál) 

Hodně flanelu, chlapskýho vrčení, Pamela Anderson, soused co nikdy neni vidět a hlavně humor co i po letech pořád funguje. Škoda, že Tool Time nedávaj někde na českym programu třeba místo Vysrávek Ládi Hrušky...

plakát

Star Trek: Do neznáma (2016) 

I can't stand it i know you planned it I'm gonna set it straight, this watergate I can't stand rocking when i'm in here Because your crystal ball ain't so crystal clear So while you sit back and wonder why I got this fucking thorn in my side Oh my, it's a mirage I'm tellin' y'all it's sabotage Je fajn, že i ve vzdálené budoucnosti, ve vzdálené galaxii, tam kam míří posádka hvězdné lodi Enterprise, se sjíždí takový senza kapely :)