Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (33)

plakát

Red (2010) 

U téhle komedie jsem se opravdu nasmála. Velice povedené a Bruce je špičkový herec. Trochu poukazuje na "demenci" dnešních komedií.

plakát

Opustit Las Vegas (1995) 

Nicolas Cage hrál opravdu výborně i když ostatními herci si nejsem jistá a kamerou také ne, ale příběh vám vše vynahradí.

plakát

Philadelphia (1993) 

Ocenění si právem zaslouží, příběh o lidskosti, který Vás dojme a donutí změnit hodnoty.

plakát

Zmizení (2013) 

Promyšlený příběh, který pomalu vrcholí a atmosféra opravdu vtáhne do filmu. Herci svůj nelehký úkol splnili na výbornou.

plakát

Captain America: Občanská válka (2016) 

Musím říci, že film byl skvělý, ostatně jako všechny "marvelovky" ale jsem trochu zklamaná... protože film měl skoro 3 hodiny, což mi přišlo zbytečné. A oproti ostatním dílům se mi až tolik nelíbil.

plakát

Marťan (2015) 

atmosféra byla strhující i když jsem koukala doma u počítače, jeden z mála filmů, co mě opravdu dostal. Jinak velmi zajímavé úvahy, ALE bylo tam pár fyzikálních nepřesností...

plakát

Americký sniper (2014) 

Jedna z mála filmů, které zpracovalo film lépe, než knihu.

plakát

Kolja (1996) 

A prý, že Češi neumí točit filmy! Akorát... já zrovna nemusím Svěrákovo hlas, něco mi na něm vadí. Ale to je nejspíš můj problém.

plakát

Steve Jobs (2015) 

Hrozný rozpočet filmu, který myslím byl zbytečný a skvěle ukazuje, čím vším musí člověk projít aby dosáhl svého snu, klidně i od nuly.