Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (8)

plakát

Etiketa (2004) (seriál) 

Na Špačka jsme koukali o občance snad po celou střední. Některým lidem by rozhodně neuškodilo totéž,

plakát

Distrikt! (2004) 

Maďarští klobásníci dali světu vědět, že mimo čabajky umí vytvořit i multikulturalistickou slátaninu, jejíž příběh tak trochu postrádající hlavu i patu připomíná South Park, ale na druhou stranu se zde vyskytují hlášky, které Vás celkem pobaví.

plakát

MasterChef Česko - Série 1 (2015) (série) odpad!

Soutěžní pořad o vaření připomínající neúprosný a krutý výcvik elitních mariňáků americké armády. Krev, slzy, pot a nesmírně silné emoce, to všechno a ještě mnohem víc stojí na nevyzpytatelné cestě osudu na vrchol mistra kuchyně! Sotěž, ve které se neodpouští rozvařená rýže ani studené hranolky! Kdo špatně nastrouhá okurku nebo snad v nejhorším možném případě připálí kotletu nechť povstane a vyslechne si rozsudek smrti! Pokud chcete vidět něco solidního o vaření, tak si pusťte radši Ratatouille, uděláte nejlíp!

plakát

Asterix a Obelix ve službách Jejího Veličenstva (2012) 

Nudné, nazajímavé, prostě o ničem... vůbec nedoporučuji mrhat drahoceným časem. Předchozí díly byly daleko lepší. Nedal jsem Odpad! jenom proto, že tam hraje Gérard Depardieu.

plakát

Taxi 121 (2016) 

Viděl jsem asi před týdnem v kině a ohodnotil čtyřkou. Na český drama/thriller myslím velice slušný výkon. Sice první polovina filmu nemá příliš spád, ale druhá půlka to bohatě vynahradí. Mám rád napínavé filmy, podle skutečných událostí a Taxi 121 předčilo mé očekávání. Napětí přetrvávalo opravdu až do poslední vteřiny filmu. Určitě doporučuji ostatním tento film vidět.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Upřímně řečeno jsem očekával víc. Westernový příběh o lovcích kožešin z amerického západu v době 19. století mě příliš neuchvátil, i když se filmu nedá upřít originalita. Postava Hugha Glasse (Leonarda DiCapria) mi připadá jakoby požila nápoj nesmrtelnosti, neboť přežít brutální napadení medvědicí a následně být ošetřen pouze za pomoci jehly a nitě v navíc tak bídných podmínkách, by asi leckoho odrovnalo, ale u Hugha je to pravý opak. Hned po tom co ho jeho "přátelé" nechají zraněného a napůl pohřbeného na pospas osudu, se den ode dne, který mimo jiné Hugho tráví v zimním mrazivém počasí, občas spadne v plné polní do polozamrzlé řeky, jeho zdravotní stav a kondice zlepšuje. Následně přežije bez větší újmy několik útoků indiánů, i když při posledním útěku před nimi spadne s koněm ze skály. Člověk, který pojídá syrové maso ve chvíli, kdy má vedle rozdělaný oheň a přespává ve vykuchaném trupu koně má hold tuhý kořínek. Příběhu bych ani tak nevytknul ty nechutné scény (a že jich bylo opravdu víc než dost), jako nereálnost a místama nudu. Ale abych jenom nekritizoval tak jak v hlavní roli DiCaprio tak i Hardy, Gleeson a Poulter, podali skvělé herecké výkony, zvláště když přihlédnu k tomu v jakých podmínkách se celý film natáčel.

plakát

Odebrat z přátel (2014) odpad!

Stručnými slovy další tuctový, nepovedený americký horor v rukou ne moc známého ani dobrého sovětského režiséra. Ani by mi tolik nevadilo herecké obsazení, jako děravý a nudný děj, který postrádá snad všechny prvky zdravého rozumu. Velmi zde postrádám normální živou scénu, jelikož se celý film odehrává pouze v dialogovém okně komunikačního nástroje.... Odpad!

plakát

Padesátka (2015) 

Petr Kolečko má asi o nějaké to kolečko míň, jinak si nedovedu vysvětlit, proč tomuto filmu dominuje tak chudý scénář. Půlka děje se odehrává v horské chatě za přítomnosti tří lidí - jednoho pitomce co tahá kemry z paty, klátila postarších žen a teplého Taclíka. Jak už tu dole někdo psal, je to humor typu "Kameňák", jednou vás pobaví, ale dvakrát ne. Jediný kdo by si zasloužil pochvalu je ostrostřelec Jirka Schmitzer. Sice se člověk během filmu párkrát zasmál, ale převládá bohužel více trapnost. Po druhé dozajista vidět nechci.