Reklama

Reklama

MasterChef Česko - Série 1

(série)
Soutěžní / Reality-TV
Česko, 2015 (Alternativní 19x60 min)

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejznámější a největší soutěž amatérských kuchařů začíná. Po prvních castingových kolech bude několik desítek odvážlivců poprvé vařit pro přísnou porotu Miroslava Kalinu, Marka Fichtnera a Marka Raditsche. (TV Nova)

Recenze (67)

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Ve prospěch kladnýho hodnocení mluví skutečnost, že jsem neviděl originál Gordona Ramseyho, zato jsem viděl originál Masterchef česko-slovenský, což byl ve srovnání s tímhle mega shit. Sice bych mohl mít výtky, např. proč tam v jednom kuse běhá Raditsch v kožárně, ale asi jenom nerozumím módě. Vaření je zajímavé a věřím, že hodnocení objektivní, takže amatérským kuchařům fandím. A už to tu zaznělo níž, nejlepší je asi "hodnej strejc" Kalina :) ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Měl mě varovat už začátek, kde chlápek, který vaří přes 30 let, připraví šafránové rizoto, ví, co do něj patří a jak se mu odborně říká, byl vyhozen, a fitness nanynka, která viditelně připálí steak a dokonce ho zapomene osolit, jde dál! V dalším dílu vyhodí chlapa, že vajíčko použil na špagety, a nakonec nechají projít dál jiné dva, kteří také udělali vaječné těstoviny. Kamera pořád zabírá Slovenku Luciu, tu exotickou Karynu, bo jak se jmenuje, a pár dalších oblíbenců, takže je jasné, že nejde o umění vařit, ale o to, kdo vypadá fotogeničtěji a bude na obrazovkách co nejdéle nejlépe vypadat. V dnešním dílu Lucia předložila na talíři cosi, co vypadalo jako houlbí výkal, nemělo to koncepci ani myšlenku, a pochválili ji za esteticky dokonale připravený talíř?! Ts, ts. ()

Reklama

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Ale tak nemůžu říct, že bych se nebavil. Jistě, člověk musí vzít v úvahu to, jak se zrovna produkce rozhodne a ve stylu škatulata hejbejte se, bez milosti odstřelí i soutěžící, kteří dalece převyšují ostatní, oproti jiným patlalům viz. Lucia, nicméně pokud to člověk bere jen přes to vaření, tak je to fajn. O objektivnosti, ale nemůže být ani řeč! ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O nic lepší než předchozí bratrovražedný Masterchef.. Jen další tupá novácká franšíza, navíc - A to mě zaráží a irituje nejvíc.. - s bezezbytku špatným řemeslem, které zcela míjí tu oslavu gastronomie a činí z pořadu jen duchapustou reality show.. Svícení, střih i samotné snímání, všechno špatně !! To se pak jednomu nesbíhají sliny, které by ho ponoukaly vykrást vlastní lednici, ale pouze sliny zuřivosti.. Jen znovu prázdné a v souvislosti s originální show pomýlené zaplnění nováckého vysílacího času.. ()

Lewisssek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S čím srovnávat, s americkým originálem či s českým megaprůserem z roku 2012? V prvním případě je to na dvě a v druhém na čtyři hvězdy. Porota je veskrze sympatická, možná až moc umírněná. Kalina vládne, Fichtner je přísný a Raditsch je tam zatím tak trochu omylem. Bohužel je až moc vidět, jak malým rozpočtem show disponuje, papundeklové kulisy pravděpodobně podědili po superstar a něco možná ještě z Hip Hap Hop a nad vším ční Ariel. Uvidíme, jak dál, ale zatím to svůj účel splňuje. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Vítězem první řady se stal Roman Kotlář. (SONY_)

Reklama

Reklama