Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (20)

plakát

Ant-Man (2015) 

Paul Rudd je sympaťák a vyobrazení mladého Michaela Douglase - to je tak zhruba všechno co na filmu bylo dobrý. Dokud neukradl oblek, tak to byl průměrný film. Od krádeže obleku to s filmem šlo z kopce a dopadlo to až na "odpad". Zápletka, která už byla v mnoha jiných filmech, konec předvídatelný. Prostě tohle mi vážně nesedlo. Nuda

plakát

Aliance (2016) odpad!

Pokud pominu rozdílnost s knižní předlohou, protože spojitost se v tomto filmu hledá jen těžko, tak to co se odehrává na plátně bylo vážně špatné. Je zde vidět mnoho toho co jsme již mohli vidět v jiných filmech, takže celkem dobře předvídatelné - nic nového, nuda. Ale těch hloupostí co je ve filmu, to je až k neuvěření. Vážně špatný film a to jsem si říkal, že Rezistence byla špatná.

plakát

Osm hrozných (2015) 

Náhoda svedla dohromady všechny co se toužili pozabíjet. Byl to dlouhý, dialogy přeplněný film, který ale nenudil. Nicméně ač jsem se těšil na novou Tarantinovku, tak mě, snad i díky přehršle krve, celkem zklamala. Není to film, který bych si pustil 2x, nebo i víckrát jako třeba Djanga. A navíc mě zklamalo, že zde nehrál Christoph Waltz i když postava, kterou hraje Tim Roth, jako by vypadla z oka dr. Schultzovi. Jsem rád, že jsem film viděl - nicméně zůstane prozatím u jednoho shlédnutí na delší dobu. ***

plakát

Legendy zločinu (2015) 

Asi jsem od toho čekal něco jinýho, což je důvod, proč jsem byl po shlédnutí filmu zklamán. Čekal jsem trochu drsnější způsob přebrání vlády nad Londýnem a ne "romantický" příběh a šplhání po okapech. Pár chvil mi dávalo naději, že to bude co jsem očekával, ale nakonec tomu tak nebylo. Asi jsem se moc těšil. 2 hvězdy ... za Hardyho výkon další hvězda.

plakát

Winx club - V tajemných hlubinách (2014) 

Hodnotit to podle sebe, tak je to jasný. Dospělým se to nelíbí, dětem ano - proto tři hvězdy. Nejlepší část? "Všechny brány jsou uzavřeny"! .... "To znamená, že jedna je otevřená" - bezkonkurenční

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Úžasný survival. Jediná chyba je, dle mého, zbytečně dlouhá stopáž filmu. Stále je to ale skvělý film, který splnil vše co jsme očekával.

plakát

Sluha dvou pánů (2000) (divadelní záznam) 

Viděno jak v televizi, tak na živo. Na živo: Miluše Šplechtová kvůli nemoci nehrála, takže místo ní pobíhal po prknech záskok se scénářem v ruce, ale i tak perfektní. Ze záznamu viděno nespočetněkrát. Dokonalá hra.

plakát

Špión (2015) 

S filmy ohledně agentů se v poslední době roztrhl pytel. Je to vděčné téma a dá se to udělat ve spustě variací. Příkladem je Bond, Kingsman, UNCLE a teď i Spy. Hlavní špiónka sází jednu hlášku za druhou - skvělá. Stejně ale po shlédnutí filmu, když se řeknem "Spy" tak si představím Stathama jakožto agenta Vejtahovičsona a jeho historky. Velmi dobře strávených 120 minut. => 4*

plakát

Hunger Games: Síla vzdoru 2. část (2015) 

Po první části jsem šel na "velké finále" s velkými rozpaky. Čekal jsem velkou nudu ... první část filmu jako správné finále graduje a už už jsem se těšil na epický závěr. Ale najednou bylo všechno utnutý a závěr hroznej. Výběr Katniss partnera pro život je naprosto pochopitelný - kdo mě chce opakovaně zabít je to nejlepší co může být a ne ten který mě celou dobu chrání. Není to ani slušné ani důstojné zakončení. Pokračuje to ve špatnosti předchozího dílu. I 2 hvězdy jsou moc.

plakát

Ronaldo (2015) 

Myslím si, že tohle by si neměl nechat ujít žádný fanoušek fotbalu. Ať už Ronalda máme rádi, nebo ho nesnášíme. Pohled do jeho soukromí a reálně, ne mediálně, vyobrazené jeho soukromí i skromné počátky nám dají nový pohled na tohoto hráče, který patří k legendám světového fotbalu. Možná se v dnešní době spekuluje kdo z nich je lepší, ale v budoucnu budou oba dva vyzdvihováni pro to co dokázali. A i jako Ronaldův fanda si nenechám ujít podobný dokument o Messim ;)