Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Dobrodružný

Recenze (9)

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Jako večerní filmeček po únavném týdnu "oukéj". Total kvalita to asi neni, ale na pobavení stačí. Akce je tu dost, jenže ta je bohužel trošičku nudná. Hudební doprovod super. Hlavní postavy kromě Harley ( co se vzledu týče, nic proti ;) ) a Deadshota stojej za bobek starýho pudla. Čekal sem víc sprostejch slov a pořadný podrazy, ale oni sou vlastně vcelku hodný a žadný padouši (a to je špatně!!!). Na můj vkus trochu moc fantasy (čarodějka, vážně ?). Každopádně pro mě platí to, co sem napsal v 2. větě. Škoda jen, že Joker nedostal více prostoru ( skvěle zahranej).

plakát

Star Trek: Do temnoty (2013) 

Tak tohle se povedlo. Z filmu je znát, že J.J. má rád star trek/wars a stějně jako v předchozím st udělal něco mezi a opět to klape. Skupince Pegg, Cumberbatch, Pine a Urban to taky klape a je vidět, že je to bavý. Jediné co mě mrzí, je klišé na začátku - když sopka udělá bum, tak všechno pude do prde... háje, takže tam musim jít a postarat se o to.

plakát

Ohnivé tornádo (2015) (TV film) odpad!

Bez komentáře... Podívejte se sami a pochopíte, proč odpad !

plakát

Autosalon (2005) (pořad) odpad!

Prostě taková nudná, česká napodobenina slavného Top Gearu. "Experti" také stojí (slušně řečeno) za houby a "hlášky" také zrovná na kráse nepřidávají.

plakát

Top Gear (1978) (pořad) 

Ať už to jsou "ty tři chlápci v autech" a němý Stig, ujeté nápady jako fotbal nebo rugby s auty a nebo Jeremyho hlášky na Stigův účet, tak se u Top Geru zasmějete. Ovšem pokud BBC opravdu vymění moderátory tak ztratí na kvalitě :(

plakát

Koma (2004) 

No, tak... Koma bych přirovnal k pokusu o zadržení dechu na 88 minut. Koma se nadechne a jde mu to ze začátku dobře (= scéna s vanou), ale pak mu začne docházet dech až nakonec zemře (= nudný, nanapínavý konec). Dáván * jen za to, že mám rád, když se holky perou a že u scény s probodlým okem sem dostal chuť na špíz.

plakát

Habermannův mlýn (2010) 

Docela dobře natočené válečné drama, které ukazuje, jak snadno se z čechů snadno stanou pěkný hovada (viz. scéna s mlýnským kolem).

plakát

Soudkyně Barbara (2015) (pořad) odpad!

Tak tohle je naprosto gule rvoucí hovadina, která mě utvrdila vtom, že na TV Barrandov vysílají více-méně jen samé pí**viny. 5% jen za to, že mám rád dominantní ženy.