Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Oblíbení režiséři (3)

Sylvester Stallone

Sly je pro mě filmový otec. Vyrůstal jsem s ním a snažil jsem se sehnat každý jeho film. Jako mladý jsem mu propadnul a jak ukazuje i moje přezdívka je to můj nejoblíbenější herec, režisér. Ale není to jen filmová celebrita. Tou se člověk nenarodí.Až jeho vzestup z hlubokého dna na samotný vrchol ukazuje, že je to člověk, který si jde za svým snem a z toho bychom si měli brát příklad. Co je víc, než být tím, kým chceme být. On chtěl a stal se. Je to důkaz lidstvu, že se sny plní. Jeden takový mám. A vy?

Joel Schumacher

Než jsem Tě poznal Joel, neměl jsem trillery v lásce a tak trochu jsem je v TV a v kině přecházel. Od té doby, co jsi natočil 8 MM, které mne dostalo do kolen a já mohl sledovat uměleckou práci je to právě tento žánr který vyhledávám a snažím se ho dohonit. Tvůj ´bezstarostný´ Volný pád považuji za nejlepší dílo a pokud bych chtěl někdy padat, tak se stylem, jakým jsi to zde předvedl. A pokud bych dopadl, nepřál bych si nic jiného než si zahrát Tvou oblíbenou Hru se smrtí.

Daniel Landa

Daniel Landa je můj nejoblíbenější hudebník, herec, člověk, někdo koho si vážím a obdivuji. Moc mu ve všem fandím, protože jeho muzika mi dává sílu. Až pojedu do zahraničí, bude tam pro mě právě on, aby mi připomínal češtinu. Klaním se a děkuji Dane.