Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (9)

plakát

Eliška a Damián - Epizoda 1 (2023) (epizoda) odpad!

Píčovina na kvadrát z produkce TV prima. Čekal někdo něco jiného? Tahle televize nyní produkuje jeden klenot za druhým. Tam se hledá naprosté dno, kdy nad sebe dostali snad i TV Barrandov. Gratulki. Někdo si řekl že vezme zápletku z legendárních francouzských Návštěvníků a udělá z toho klasickou primáckou sračku.

plakát

Vlastníci (2019) 

"Ale přece musíte mít nějaký argument!" "Ne. Já nemusím nic, já jsem VLASTNÍK! Vlastnictví je argument, vlastnictví je právo, vlastnictví je všechno." Lábus suvereně nejděsivější figurka, děsivější než ti dva šíbři, čekající na příležitost.

plakát

Grand restaurant pana Septima (1966) 

Mám ten film rád, velmi rád...ale v podstatě jen do únosu pana prezidenta. Tedy do zapálení "Pyramidy pan Septima". Rád bych ten film viděl celý jako jeho první část, tedy linku s majitelem restaurantu. Linka s únosem prezidenta mi v tomto filmu připadala vždy nepatřičná.

plakát

Hořký svět - Pivovarská rodina (2022) (epizoda) 

V tomhle díle Prima jasně dokázala, že se opět sekla....chtěli udělat takové ZOO pro chlapy, ale po tom co se tady Polívka po 40ti letech doví o nemanželském synovi, z toho zase leze další telenovela pro ženské.

plakát

M*A*S*H - Mše svatá (1982) (epizoda) 

"Jak se opovažujete! Požádáte o azyl v domě Páně když se Vám to hodí, a když se Vám to nehodí, ho zněsvětíte tím, že namíříte smrtící zbraň na člověka" Jedna z mých oblíbených epizod. A to nejsem věřící.

plakát

Ms. Marvel (2022) (seriál) 

A vite co? Mě se to líbí. Člověk si musí uvědomit, že je mimo cílovku, pokud je mimo cílovku. A v tom případě se na to koukat s určitým nadhledem. Já jako fanoušek Marvelu jsem v podstatě dost příjemně překvapený. Jediné kdy jsem pozvedl obočí bylo, když se dvě pákistanské holky bavily na hajzlech ve škole o vložkách a tamponech, ale znovu, nejsem cílovka.

plakát

Praha - den & noc (2022) (pořad) odpad!

Je naprosto neuvěřitelné, co vše se dostane do televize. Uvědomte si, že tohle muselo projít přes nějaké testovací publikum a někdo musel říct "Jo to pustíme, to je docela dobrý". Celé devadesátky byly proti tomuto mistrovství televizní tvorby.

plakát

Singl Švindl (2022) (pořad) odpad!

Za peníze z reklam, které nově nejdou přetáčet, protože má FTV Prima málo peněz na svou velmi kvalitní tvorbu, nyní můžeme sledovat například tento klenot, skutečný klenot české tvorby a zejména tvorby TV Prima, který kvalitou přesně odráží vzorek produkce této televize, která stíhá v debilnosti televizi Barrandov a velmi se jí daří TV Barrandov dohánět. Pouze mě to utvrzuje v názoru, že s výjímkou Prima ZOOM a COOL (kde jsou navíc z 95% převzaté pořady) se na produkci stanice FTV Prima opravdu nedá dívat.