Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (30)

plakát

Pán prstenů (1978) 

Musím říct že jsem se u toho dost bavil protože mi přišly krsby velmi zábavné ale kdybych neviděl film od Jaksona tak bych to považoval za kvalitní film na svou dobu.

plakát

Chůva k pohledání (1993) (seriál) 

Podle mě to postupně ztrácí vtip.... jedinej kdo zůstává vtipnej je sluha Niles.

plakát

Star Trek (1966) (seriál) 

Teda poslyšte ale jak si tu pročítám některé komentáře tak se mi chce zvracet nad komentářem typu: Je to staré, Enterprise je na špagátu. Chtěl bych vidět některé z vás jak točí scifi s tak nízkými možnostmi a prostředky. Podle me se režiséři ukázali protože natočit seriá s malými možnostmi a to ještě aby nebyl hloupý je úspěch.

plakát

Muž se železnou maskou (1998) odpad!

Tak ted ale opravdu nevim co mám tomuto filmu vytknout jako první. Tak je napřed úplné díry a vyšlenosti v ději. D'Arthanan randí s královnou....hmm dobrý....Ludvík a Filip jsou jeho děti......hmmm taky dobrý. Z chudáka Gaskonce tam udělali naprostou svini atd. Prostě příšerný....fujtajbl

plakát

Království nebeské (2005) 

Na tomto filmu se mi líbila hlavně hudba a akční scény. Ale co se mi moc nelíbílo bylo to že se zde jedná o boji špatných křestanů a dobrých muslimů. Neříkám že křestané byli nejací svatouškové ale Scott mohl podle mě tu zákeřnost trochu rozdělit. Jak se zde kolega Terter zminuje o příběhu. Já si myslím že Scottovi nic jiného nezbylo protože z tohoto prostředí neni prakticky co točit aby vás to vtáhlo. V prvních Křížových výpravách šlo prakticky jen o to kdo bude mít Boží hrob a pak možná o nějaké to území.... Hodnotím to **** protože na víc to podle mě nemělo.

plakát

Příběh rytíře (2001) 

Příběh: Podle mě celkem dobrý až na to že jsem uhádl konec prakticky na začátku filmu. Herci: Dobří Ale ta hudba to bylo příšerný. Samotná hudba je skvělá ale k tomuto filmu se přes veškerou její krásu opravdu ale opravdu nehodí.

plakát

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005) 

Když se v sále znovu rozsvítilo a šly závěrečné titulky, divil jsem se proč jsem jediný kdo vstává a jde k východu. Potom jsem zjistil že ten film byl tak dobrý že stojí za to shlédnout i závěrečné titulky a tak jsem se znovu posadil. Ale u asistenta asisistenta kameramana jsem to vzdal a šel jsem domů....prostě dobrej film :-)

plakát

Odvážné kordy (2001) odpad!

Fuj nejhorší adaptace na tři mušketýry.....fujtajbl

plakát

24 hodin (2001) (seriál) 

Nic moc....člověk kterej je 24 hodin na nohou a za tu dobu zlikviduje gang kterej se budoval roky je to docela nic moc

plakát

Daredevil (2003) 

Podle mě nemůže vzít režisér komix a filmovat stránku po stránce, sice je pár věcí pozměněných ale jinak dobrý film.