Reklama

Reklama

Chůva k pohledání

(seriál)
  • USA The Nanny (více)
USA, (1993–1999), 54 h 23 min (Minutáž: 22–45 min)

Hrají:

Fran Drescher, Charles Shaughnessy, Daniel Davis, Lauren Lane, Nicholle Tom, Benjamin Salisbury, Madeline Zima, Renée Taylor, Rachel Chagall (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(145)

Obsahy(1)

Fran Fineová, přitažlivé, i když už ne právě nejmladší židovské děvče z Queensu, se stane chůvou v domě bohatého vdovce se třemi dětmi, divadelního producenta Maxe Sheffielda. Díky svému vřelému srdci i netradičním názorům na výchovu si ji brzy oblíbí děti, Maxwell i správce domácnosti komorník Niles, který veškeré dění sleduje s nadhledem. Pouze nedokáže skrývat antipatie vůči Maxwellově obchodní partnerce C. C. Babcockové... (TV Nova)

(více)

Recenze (419)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Kouzelný a zábavný sitcom. Nejzábavnější postavou je kouzelný sluha Niles, jehož sarkastický suchý humor má větší zásluhu na čtyřech hvězdičkách než samotná titulní postava chůvy Fran, čímž ovšem nechci říci, že by postava v podání Fran Drescher byla propadákem. Pokud najdu čas, vždy se na tento seriál s chutí podívám. ()

Melies 

všechny recenze uživatele

6 / 10 Veľmi príjemný sitcom s prvoplánovo krásnou a v dobrom slova zmysle jednoduchou Fran Drescher v úlohe pestúnky Fran, ktorej však, čuduj sa svete, pod všetkými tými šminkami a vrstvami mejkapu bije srdce zo zlata. Je to práve jej neohrabaný vstup medzi smotánku, ktorý dáva autorom nepreberné množstvo príležitostí na eskapády a humorné scénky rôzneho druhu. Pripočítajte si k tomu aj ďalšie vydarené postavičky na čele s komorníkom Nilesom hádžucim hlášky suché ako martiny a ďalší zábavný seriál je na svete. Síce neponúka nič nové a pevne sa drží už zabehaných chodníčkov, ale práve v tejto jeho obyčajnosti a nenútenosti sa mnohokrát skrýva jeho sila. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Kvůli majordomovi musím dát hodně vysoké hodnocení. Ačkoli nesnáším telenovely a toto je na rozhraní telenovely a sitkomu, je to úžasná sranda a díl od dílu je Niles (Daniel Davis) lepší. Bohužel častým opakováním seriálu v televizi se jeho zábavnost poněkud devalvovala. Ale původní vysílání bylo opravdu kouzelné. Hudba: Timothy Thompson ()

Perfo odpad!

všechny recenze uživatele

Je to barevné, hýbe se to a je to na pokračování. Žena s dokonalými tvary a prázdnou hlavou je plná citu a něhy. Hoří láskou k panu dokonalému a on k ní, ale neví jak to vyjádřit (nevyčerpatelný zdroj pro "příběh"). Její matka, "babča", žvásty o kilometrové židovské rodině. Vše je to zabaleno do úhledného balíčku s roztřepanou mašličkou. Tohle nezachrání od odpadu ani občas dost dobré, vzájemné stěry mezi servilním sluhou a blonďatou štíhačkou. Seriál pro tupé ovce, bez vkusu, ladu a skladu. ()

Mikeel 

všechny recenze uživatele

Tenhle sitcom jsem viděl už tolikrát, díky častému opakování v televizi. A nikdy jsem neviděl všechny díly. Připouštím, že ne všechny vtípky padnou na úrodnou půdu, ale každé nové módní kreace Fran a její matka, která vždy tvrdí, jak hubne a potom je záběr, jak se cpe, tak to mě vždy dostane! Myslím, že je to slušný americký sitcom! ()

Galerie (228)

Zajímavosti (123)

  • Úvodní píseň zpívá Ann Hampton Callaway. (ČSFD)
  • V seriálu nebylo nikdy řečeno, jaké je Nilesovo (Daniel Davis) příjmení. (HappySmile)
  • Fran (Fran Drescher) zmáčkne na rádiu tlačítko, aby spustila hudbu. Žádná hudba se ale nezapne, a přesto tancuje dál. Když zmáčkne tlačítko poté znovu, hudba se normálně spustí. (SONY_)

Související novinky

Zemřel americký herec Robert Vaughn

Zemřel americký herec Robert Vaughn

12.11.2016

Poslední ze Sedmi statečných se odebral na věčnost. Robert Vaughn, jehož minulostí trýzněný Lee se navždy zapsal do westernové historie, nás včera opustil ve věku 83 let. Ačkoliv ho znáte z řady… (více)

Reklama

Reklama