Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (33)

plakát

Kočičí oko (1985) 

Poněkud svérázný způsob jak se odnaučit kouřit ale proč ne... V celku slušně poskládaný horor, jehož nedílnou součástí je i jistá dávka černého humoru.

plakát

Metro (2013) 

Když člověk opomene logiku a fyzikální zákony, je z toho nakonec docela dobré drama z prostředí moskevského metra. Za celkem povedenou atmosféru a napětí ktreré přináši, dám za tři.

plakát

Mých posledních 150 000 cigaret (2013) (TV film) odpad!

Další povedená sra*ka na oblíbené téma "moderní je nekouřit"... Názory typu "já bych to zakázal!" nebo " pořádně jim osolit zdravotní pojištění!" mě přivádí k úvaze zda tito lidé jsou opravdu tak hloupí nebo pouze podléhají svou neinformovaností o tomto tématu všeobecnému mediálnímu tlaku. Fakt že jsem se u dokumentu docela slušně nasmál mě ale neopravňuje k jinému hodnocení než je odpad! Jestli to mělo býti zábavné tak by tam spíše mělo stát komedie ale v případě, že to někdo myslí vážně se mi dělá docela šoufl!

plakát

Vendeta (2011) 

Abych řekl pravdu, tak když začali jít závěrečné, tytulky tak mě přepadl pocit totálně ztraceného času a zloby nad scénářem. Za herecký výkon Ondry Vetchého dávám filmu jednu hvězdu.

plakát

Sanitka 2 (2013) (seriál) 

Myslím si že je to celkem důstojný návrat až na pár nepřesností.... A je docela je škoda že to hodnotí lidi kteří viděli půlku z nějaké epizody a hned hodnotí nejhůř jenom kůli tomu jak dopadly pokračování jiných seriálů či filmů po "dvaceti letech"...