Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Letní komedie Zdeňka Trošky je úsměvným obrázkem ze života v současné vesnici, která s nadhledem a komediální nadsázkou, tak trochu v duchu Slunce, seno, sleduje kupící se nedorozumění a souhry náhod, které pořádně zamotají hlavu její obyvatelům. V příběhu nechybí láska, žárlivost, závist, intriky a zejména vtipné okamžiky, v nichž se někteří i najdou. Příběh začíná tam, kde první díl skončil: drbna Horáčková vybíhá z domu naproti mladým hokejistům, kteří přijeli navštívit svého dobrého kamaráda a spoluhráče na nedalekou chalupu, aby tu aspoň pár dní trénovali i odpočívali. Horáčkovou okamžitě napadne pozvat svou vnučku, šikovně ji narafičit sportovcům do cesty – třeba se jí nějaký všimne a holka udělá terno. Nevydrží a pochlubí se svým nápadem ostatním babkám. Zápletka se dále točí okolo pomsty Horáčkové starostovi Stehlíkovi, kvůli kterému musela opustit místo tajemnice na místním úřadě..... do vesnice přichází kontrolor z „kraje" a netuší, co tu na něj čeká, co všechno bude muset řešit a právě díky tomu se odehrává spousta humorných situací... A nad tím vší bdí mladý farář s trochu netradičním a dvojsmyslným jménem... (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (413)

MikO_NR_1909 odpad!

všechny recenze uživatele

Fúha, až takúto klientelu (z nhl) som teda nečakal. Málokedy si trúfnem dačo spraviť, v čom nemám dostatočnú kvalifikáciu, ale takúto letnú frašku natočím aj ja. Degenerácia akejkoľvek ľudskej dôstojnosti a povrchné kecy postrádajú dodatočnú poetiku, poéziu, mentalitu národa, tak ako kedysi. Keď film znamenal emócie, inteligenciu, správnu dávku odľahčenia popri poukazovaní na neľahkosti životného údelu. ()

Zbyisek odpad!

všechny recenze uživatele

Babovřesky jednička byly hodně slabé a strašně dlouhé, ale ještě relativně snesitelné a s náznakem příběhu. Ale dvojka? Ta je naprosto strašná. Druhé Babovřesky jsou pravděpodobně nejhorší český film (z kinodistribuce), který jsem kdy viděl. Vůbec nechápu vyšší hodnocení dvojky oproti jedničce. A už vůbec nechápu, jak tady někdo může tvrdit, že je to dobrý film nebo dokonce dobrá komedie. Rozhodně na tom není dobrého nic. ()

Reklama

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Babovřesky jsou jako Zdeněk Troška samotný. Tedy jde mu především o vtip, který je vynucený za každou cenu, aby pobavil diváka, ale co je nucené není už tak dobré. Také dodejte k tomu všemu, že jednička je téměř totožná s pokračováním, a věci které jsou nově implementovány do dvojky už byly použity v jiných filmech, takže vzniká klišé co nudí. Herecké výkony jsou slabé a jediné co by se dalo trochu vyzdvihnout je ten příběh, tedy spíše události co se ve snímku odehrávají. .... HODNOCENÍ: 20% (1*) ()

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Panenko skákavá! Jejdanánku! Můj ty skutku! Dvě hodiny naprostého vzduchoprázdna, tedy krom scén věnovaným církvi, které si nejspíš odskočily z nějakého propagandistického opusu Otakara Vávry. Jinak film, který neexistuje. Film, který není. Není to sled trapného humoru a nefungujících vtipů, jde o velké "nic" podávané s až exploatační důsledností. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Opakuje se to samé, nač jsem žehrala již v prvním díle této (dle mého názoru brzy nekonečné) série: je to tupé, nicneříkající a hlavní dějovou linkou v tomhle díle je příjezd hokejistů (a kontroly z ministerstva), což způsobí hotový poprask na vsi. Ne, nelíbilo se mi to a ani ty vtipy se mi nezdály vtipné. Přemýšlím, co dělí Babovřesky od škváry (odpadu), a nevím. Asi ta naivně letní atmosféra? ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • Štáb byl s herci a režisérem po dobu povodní uvězněni v Netolicích. (TheStitch630)

Reklama

Reklama