Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (598)

plakát

INXS: Never Tear Us Apart (1988) (hudební videoklip) 

tohle je snad nejlepší reklama na Prahu uprostřed podzimních kabátových dob těsně kolem revoluce a nejlepší pro mě od INXS.. vivat Hutchence a saxophon!!

plakát

Batman a Robin (1997) 

..tohle zachraňuje jenom Freeze Arnold a Poison Thurman..

plakát

Batman navždy (1995) 

..tohle je masakr díl, včetně megaclipu od U2 - Hold me, thrill me, kiss me, kill me - to je senzace.. proč se film nelíbil a líbí se mě? tak za prvý po Burtonově dvojce s tučňákem, už nesmrdí Gotham od tuňáku a obrečel se Keaten, nastupuje Kilmer a je to další ušatec a po Bassinger nastupuje její extrasexy podobačka Kidman a kdo jinej než nejlepší záporáci - Nicolsona nahradil Lee Jones a nastupuje Carrey jako Nygma (skvělá role)... ostatní postavy tomu spíš ubraly, jako Dick (alá Robin) a Albertova dcera, tohle byl propadák, jinak pro mě DC Comics - the Best!! .. a taky Seal - Kiss from a rose...

plakát

Charlieho andílci (2000) 

..podle mě šikovný sexy holky na scéně, jaké jsem už nikdy pak ve filmu neviděl (kromě pokračování).. hlavně "ass dance" a popravdě jediná šikmooká holka se mě líbí Lucy Liu, jiná podobná na planetě už být nemusí.. a Drew je zpátky na scéně po své dětské hvězdné drogové letargii a obtloustnutí..

plakát

Návrat zatraceného střelce (2024) (TV film) 

nikdy jsem o panu Nedomanském neslyšel a jsem rád, že jsem si oprášil znalosti z československé hokejové historie, hokejových tabulek a poznal prvního emigranta ve slavné NHL (já znal jenom hráče od doby "zlatého hetriku").. jeho život mě připadne jako naplněný sportovcův sen..

plakát

Setkání v červenci (1978) 

dětský film a trošku pro studenty a možná pro učitelky, ale hlavně pro fanoušky Holýho.. o československém "Meklakym" se nedá napsat nic špatného.. typický kluk té doby (megahvězda) a Kaiser jako propadlej kovboj z angličtiny..

Časové pásmo bylo změněno