Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (585)

plakát

Most přes řeku Kwai (1957) 

nejlepší soundtrack ze všech válečných filmů (neoplývá bojovností).. kdo zná film nazpaměť, pochopí každou skladbu, každou část i noty, kdyby uměl a pochoduje hrdě za Anglii až za sluncem..

plakát

Žert (1968) 

nepovedená pomsta na pozadí osobní životní tragédie v socialismu a scenérie slováckých lidových slavností v Uherském Hradišti a jeho proměnách v čase.. stopáž 80min je skvělá, Schorm je skvělej a Munzar se sborem taktéž.. ale, že bych z toho byl paf, ikdyž ho chápu, to asi ne.. knihu jsem nečetl..

plakát

Přichází Satan! (1976) 

..věřím na Damiena, chtěl bych mít takovou chůvu s pejskem, nebo takový havrany, nebo tu pološílenou matku poslat do blázince a mít jen hodného tatínka a jeho kamaráda fotografa, co rád Řím... moc skvělá parta i se zapíchlým otravným knězem a co další díl?.. senzace už od prvních titulků..

plakát

David Bowie - China Girl (1983) (hudební videoklip) 

David v klipu pro mě vystupuje jako dominantní samec nad malou čínskou dívkou oddávající se plážovému sexu a je slyšet jen Pššš..

plakát

David Bowie - Let's Dance (1983) (hudební videoklip) 

..ať si kdo chce co chce poslouchá, ale Lets Dance je spolu s China girl jedinými skladbami od Bowieho, které si poslechnu a Lets Dance patří do mojí TOP10 za celou historii hudby..

plakát

Bakaláři - Prémie (1972) (epizoda) 

Charta manželských práv - a) podpisem této charty :D .. moc hezký díl o šmuku

plakát

Bakaláři - Štěstí (1984) (epizoda) 

Ten šťastnej den nebere konce!! ..přijde parta kominíků v novým čistým mundůru, přinesou štěstí - takže 1auto kleklo ze 4tyřech, nevěsta si vyvrtla kotník, auto odtáhne odtahovka, ztratili se klíčky od dalšího auta, policie je zadrží na cestě nazpátek v cestě 7osob v autě, kominíci ukradnou - zlato, vkladní knížly, starožitnosti, televizor, magnetofon, rádio, lampy, koberce a svatební dary jsou taky fuč.. 3,5*

plakát

Černí baroni (1992) 

knihu jsem nečetl, vojenskou službu neabsolvoval a u sledování jsem si připadal vždycky jako vojín Jasánek... Landa je best

plakát

Bakaláři - Jirka Paličák (1976) (epizoda) 

Jirka Paličák si neumí říct ani o propisku, ale jezdí 90km na kole v dešťi na zkoušku na průmku v Ostravě a jít na kuchaře po otcovy nechce a otec ho chce zato vyhnat z domu.. skvělá psychologická rodičovská povídka i s učitelem "Baníkem"..