Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Dumbo (2019) 

Chvílemi pitomý Disney bizár, ale musím přiznat, že mě ten SGI slon i dojal :)

plakát

Princezna a písař (2014) (TV film) 

Tahle pohádka je strašlivě utahaná a převažuje v ní vetsi míra nelogičností, než jsem pohádce ochotná tolerovat. Skoro jsem u toho usnula.

plakát

Rod Draka - Potomci draka (2022) (epizoda) 

Skoro nic jsem nečekala, nezajimaly mě charaktery a obsazení mě taky nenadchlo. Ale jsem příjemně překvapená. Rozhodně dobrý rozjezd, ale uvidíme jak se to vyvine, přeci jen minule jsme měli cca 5 dobrých sérii a jak to skončilo. To mi připomíná nejvíce bitter-sweet moment epizody - proroctví o zimě, která zničí lidstvo a jen Targaryensky král nebo královna ji může zastavit. V tu chvíli si říkáte, jak skvělé to zní, malujete si v hlavě Big picture, těšíte se až to uvidíte - a pak si vzpomenete že už jste to viděli a bylo to strašný.

plakát

Hlídka - A Near Vimes Experience (2021) (epizoda) odpad!

Doufám, že to zabalí po první sérii. Už vím, jak se cítili fanoušci Zaklínače. (Dost podobně jako Marsellus Wallace.)

plakát

Knězovy děti (2013) 

Pěknej film a fakt pěknej chlap. ;) Za to, co udělal, bych ho asi přizabila.

plakát

V síti (2020) 

Nedostalo mě to. Tak je asi vhodné začít nějaké hodnocení tohoto filmu. Trochu jsem to čekala, protože už když tenkrát vyšel trailer, nemrazilo mě z toho tak, jako ostatní lidi - lidi, co o podobných věcech neměli ani ponětí. Chvíli se mi zdálo, že Klusák objevil Ameriku, ale přeci jen už není úplně mladej. Já si ještě pamatuju, jak holky před deseti lety na základce provokovaly chlápky na omegle. Nějaká explicita a hrubost filmu V síti asi úplně nepřekvapí lidi, co se denně pohybují na internetu. Na internetu je bohužel už všechno. Je rozhodně dobré, že něco takového vzniklo, že film měl propagaci jakou měl. Je třeba upgradovat výchovné materiály na novou generaci, a protože má tento film formu jakou má, bude děcka bavit a něco si z něj třeba odnesou. Musím pochválit herečky. Daly to dost dobře a paradoxně myslím, že holky neherečky se s tím popraly lépe, než Tereza Těžká. Myslím, že jejich stud před kamerou nebyl zas tak hraný. Dávám 4 hvězdy, protože 3 hvězdy už znějí jako průměr a tam zase film úplně nespadá.

plakát

Psí poslání 2 (2019) 

Psí poslání aneb jak udělat blockbuster z toho, že vám pořád dokola umírá mazlíček.

plakát

Kouzelník Žito (2018) (TV film) odpad!

Tohle mohla být moc krásná pohádka. Mohla. Kdyby si třeba něco vzali z té původní pověsti, kdyby třeba diváky nepovažovali za idioty, jak už je zvykem nebo kdyby třeba měl alespoň někdo ze štábu soudnost. Žito je postavička, která překypuje potencionálem - ale tohle, tohle fakt bolí. Hlavní postavy - nuda. Záporáci - nuda a nikdo jim to nevěří. Pár světlých stránek by se našlo, ale nějak si ně nevzpomenu... Hm, proč asi... Dala bych alespoň hvězdičku, ale museli tam nacpat Bohdalku, takže bohužel.