Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (1 200)

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Člověku zůstává rozum stát, co všechno se mohlo dít (a pravděpodobně stále děje) ve světě finančníků. Film ukazuje jednu velkou jízdu se spoustou explicitního užívání drog a sexu, která sice končí pádem, ale není to až tak tragické. Pro mě to byl hodně poučný film..., který naprosto nenudil, a že je tak dlouhý, jsem zjistila, až když jsem si k němu přečetla informace :-)

plakát

Walter Mitty a jeho tajný život (2013) 

Zase jeden z těch filmů, které na první pohled pomineme a pak náhodou objevíte a nestačíte se příjemně divit. Až by se chtěli říct, že to je skrytá perla. Možná jsou lepší, ale mě nadchl.

plakát

Zápas o druhou šanci (2013) 

Víceméně průměrný snímek o závislosti na alkoholu, která je způsobena otcem a která způsobí problémy v kariéře slibného baseballisty. Samozřejmě bude happy end - on se z toho dostane a kromě zachraněné kariéry se usmíří i se svou rodinou. Nebylo to špatné, jen fakt, že mu pomohl Bůh byla myšlenka, která mi prostě neseděla... podle mě to je zástupný prvek, berlička, kterou obzvlášť američané často využívají... přitom zrovna v tomto případě slo především o rodinu, přátele a komunitu, ktere Coreymu pomohla... Mno, nebyl to špatný film, ale nebyl ani příliš zapamatovatelný.

plakát

Zlodějka knih (2013) 

Moc pěkná adaptace stejnojmenné knihy, se skvělými hereckými výkony. Člověka dojme, ale netlačí příliš na pilu a po skončení filmu zavládne určitý pocit smíření se světem.

plakát

Zpátky do ringu (2013) 

OK, nebyl to film, ze kterého by si člověk sedl na zadek a který by v něm zanechal nějaké vážnější stopy, ale hodně mě pobavil. Dialogy mezi Stallonem a De Nirem byly kouzelné, Alan Arkin zářil jako vždy a ani Kim Basinger nebyla špatná. Jediný, kdo mi trochu vadil, byl užvaněný prostředník, ale asi nějak museli zaonačit, aby se ti dva vrátili zpátky do ringu. Dva kouzelné momenty: boj "zelených mužíčků" a solidárnost při skutečném souboji.

plakát

2 zbraně (2013) 

Poctivé tři hvězdičky jsou v podstatě díky ústřední dvojici, mezi kterou to skvěle jiskří. Jinak zápletka je docela jednoduchá a často používaná, jediným rozdílem je, že se tu zapletly tři americké rozvědky navzájem, a aby to nebylo málo, zamíchali do toho i mexický drogový kartel. Kráska v nesnázích je v podstatě zbytečná. Film v danou chvíli pobaví, ale rychle vyšumí z hlavy.

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Nikterak záživné, nedokáže to vtáhnout pořádně do děje, takže jsem to po pár dílech zabalila. Pár vtipných postav, herci vybraní asi spíš pro vzhled než pro um (například hlavní představitel mě nijak neoslňoval).

plakát

Avengers (2012) 

Klasická popcornovka s trochou akce, některými vtipnými dialogy, hezkými herci, nudným rozjezdem a téměř epickým finálem. Proč ne, ale třeba Iron Man byl mnohem lepší.

plakát

Až vyjde měsíc (2012) 

Zaručeně zlepší náladu, přestože některé dialogy jsou toporné. Spousta různých postaviček skvostně ztvárněných mnoha zvučnými jmény. A je milé, že ani dětští představitelé nebyli jen do počtu. Svým způsobem rozvernost podchycuje i hudba. A nejlepší byl Bob Balaban jako Vypravěč.