Reklama

Reklama

Reality show, ve které celebrity vaří, pečou či smaží a celkově připravují pro své hosty příjemný večer. Tyto hvězdy soutěží o to, kdo nejlépe zaujme své obecenstvo, a to nejen jídlem, ale také celkovou atmosférou večera či pěkným bydlením. (oficiální text distributora)

Recenze (221)

closed.eye odpad!

všechny recenze uživatele

Skutečně nevím, jestli dát "odpad!" nebo pět hvězdiček :-D. Našla jsem tady v komentářích odkaz, neodolala, klikla na něj a skutečně královsky se bavila! To je něco TAK zvráceně blbýho, TAK od základu nevkusnýho a trapnýho, že jsem prakticky celou dobu brečela smíchy :-D. Heja, heja, mám chut' se zas' bláznivě smát :-D. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

7/7(?) Koeficient WTF dosáhl svého televizního stropu. Tohle nejde ani odmocnit, ani cokoli jiného. A výsledek? Z Bartošové a Hanychové se stávají kamarádky, diváci poznali partnera Belohorcové, Máziková inklinuje k Buster, Mojsejová se rozvádí a pointa vždy počká na Lídu, hlas lidu. Jenom ta česko-slovenská idea je ještě nadutější než u Superstar, protože zde je operováno navíc ještě s populáry německého (bulvárního) rozsahu ;) A 2. série? Předčasně stažená z vysílání? Naprosto bez komentáře, to ať si radši Iveta dál objímá stromy a Dolly předvádí koloušky, ale toto?! Taky už to není běžná šmíra Real TV, ale nějakejch no name chlapců a děvčat. Zlatej První casting. A zase se vracím k alergii na slovenčinu. ()

Reklama

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná reality show. O vaření tu vlastně vubec nešlo, ale skvadra se sešla pořádná. Bývalá pornoherečka Dolly Buster, na to jak je vymaštěná (pardon vylízaná), nezanechala zase tolik špatný dojem. Velmi sympatická byla Zuzka Belohorcová i Eva Máziková. Překvapila mě Agáta Hanychová, a jen v tom dobrém světle. No a taky jsem se přesvědčil, že Iveta Bartošová není jen tak ledajaká píča. Ivetka je totiž MEGAPÍČA. Jo a málem bych zapomněl, angažovat Lídu Žemberyovou, to byla hauptrefa :-D ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Čá - pičá - pičá - pičá - pičá - pičá - pi s mákem.... Co má tohle být jako za pořad??! To je neuvěřitelný, kam může úroveň pořadů klesnout. A ten výběr "celebrit"!!!! Uuuh, to muselo stál hodně sil. Nehledě na to, že mně to celý přijde jako obří reklamní kampaň na nový CD Ivety Bartošové, který podle prvního singlu Heja, heja bude asi tak kvalitní jako celej tenhle pořad. A to nemluvím o těch předpovědích, zvěstech a zákulisních drbech, že to vyhraje kdo jinej než Bartošová (prý je to už teď jasný). Vždyť ona se přece musí postavit na vlastní nohy, chuděrka malá!!!! :D ()

svobik odpad!

všechny recenze uživatele

Můj booože!!!! Za mořem se televizní/filmové formáty ždímají ještě normálně ve stylu "natočím kvalitní sci-fi a rázem začne vznikat dalších pět, ale na všechny se dá alespoň koukat bez újmy na zdraví". Na českém rybníčku vznikne Ano, šéfe a Prima dojde k názoru, že cokoliv s tématikou vaření se divákům líbí. Už Prostřeno nasadilo laťku pekelně "vysoko", ovšem Čápi s mákem (u kterých byly do identického konceptu pouze naroubovány "celebrity") ji zvládli překonat. Dream team tvořící pět přetvařujících se krav (které se proslavily především tím, že ukazovaly kozy) feat. Mojsejová nám předvádí svůj kuchařský, ehm, um. Bohužel ale nevyznávám masochistický styl humoru, díky kterému bych se nad úplně vymaštěnou Belohorcovou nebo Bartošovou kouřící u plotny mohl nějakým způsobem bavit. Kdybych mohl dát mínusové hodnocení, neváhám ani sekundu. Na druhou stranu, kdyby někdo natočil epizody s mužským osazenstvem, kde by mj. souložil Robert Rosenberg, okamžitě bych dal plnou palbu. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Vysílání pořadu bylo kvůli nízké sledovanosti ukončeno po druhé epizodě druhé série. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama