Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenze (47)

plakát

Solomon Kane (2009) 

Velké plus má zejména za to, že nevznikla žádná velká romantická láska mezi Solomonem a Meredith. Na herecké výkony si nestěžuju, hudba skvělá, triky dobré, i když to, co vyšlo z toho zrcadla téměř na konci už se mi zdálo přehnané. Proto ty čtyři hvězdičky místo pěti.

plakát

Chirurgové (2005) (seriál) 

První série byla dle mého nejlepší. Čím víc sérií to má, tím víc to přestává být o pacientech a je to spíš o jejich vztazích. Je to hezké se o nich něco dozvědět, ale nesmí to jít na úkor seriálu.

plakát

Dům hrůzy (1999) 

Jedna hvězdička za obsazení a jedna za jakýsi pokus o mysterismus.

plakát

Billy Madison (1995) 

Zpočátku jsem k tomu filmu přistupovala kriticky, protože Sandlera nemusím a koupila jsem si to jen díky Bridgette Wilson, ale kupodivu i se Sandlerem byla zábava a to prakticky od začátku do konce. Hodně jsem se zasmála i díky Brigitte, která hrála učitelku, do které se Sandler zamiloval a ona mu dlouho odolávala. Nehledě na to, že ho dosti rázným způsobem povzbudila, když byl na dně. Určitě příjemná komedie, kterou si ráda někdy zopakuju.

plakát

Snílek (2005) 

Moc dobrý film s moc dobrým obsazením. Konec je jistě očekávaný, ale když je to inspirováno skutečnou událostí, mohlo to tak dopadnout i ve skutečnosti. Dakota je nanejvýš roztomilý, Kurt mi v této roli nevadí, naopak je mi místy sympatický. Je to hlavně příběh o spojení rodiny, než o koni, co se uzdravil. Velice pěkné...

plakát

Highlander, le dessin animé (1994) (seriál) 

Ještě pořád si pamatuju svou oblíbenou postavu, ještě pořád mě to baví, když se mi podaří podívat se na nějakou epizodu:-)

plakát

Útěk z vězení (2005) (seriál) 

Zatím tomu patří to nejlepší hodnocení. Nebyl díl, který by se mi nelíbil, nedržel mě v napětí. Charaktery jsou neuvěřitelně skvěle propracovaní a vybraní herci na role sedí tak dokonale, jako by právě pro tyhle role byly stvořeny. Jsem nadšená a doufám, že mi tohle nadšení zůstane...

plakát

Huff (2004) (seriál) 

Velice dobrý seriál se skvělými hlavními protagonisty, ale i někteří vedlejší mají co nabídnout. Jen znělka mi přijde přespříliš dlouhá tak za to hvězdička dolů, jinak je to vskutku veledílo:)

plakát

Hex (2004) (seriál) 

Zdá se mi to jako velice dobrý seriál se zajímavými postavami a se skvělou úvodní znělkou..