Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (26)

plakát

Marťan (2015) 

Neni uz tech filmu o vesmiru a fyzice posledni dobou moc??

plakát

Oko (2002) 

Nějak mě to ničím nenatchlo. Docela jsem se držel, abych to dokoukal. Představitelka hlavní role mi přišla velice hodňoučká. Věci co mě měli dostat, jakože v zrcadle nevidí sebe, se mnou nic neudělalo. Přišlo mi to jako trošku jako amaterský film. Třeba ptaní se recepční v nemocnici mi přišlo, jak kdybyy se ptala robota a ne člověka. Dvě hvězdy jednu za to že hlavní představitelka byla hodná jak jeptiška v klášteře a druhou za pokus udělat horor o duchách..

plakát

Nebohá paní Pomsta (2005) 

Na mě příliž umělecky podané. Nevím jestli jsem si to dal celé dohromady. Čekal jsem víc akce. Film je potřeba pozorně sledovat. Když me ty korejci příjdou všichni stejní. Dávam 3 hvězdy.

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

Kluk co nevyrostl ve fungující rodině. Musel i zanechat studia, aby se postaral o mámu. A jeho konkurenti z bohatejch rodin. Kteří tohle nikdy ani nechcou pochopit. To se mi líbilo. Dále jak sebral tomu klukovi ty klíče od jeho auta. A pak s ním smykoval dokolečka. Bylo to pěkný. A nakoci ta prdýlka mě potěšila.

plakát

Železná srdce (2014) 

Byl to dobrej film. Bavil mě. Je pravda, že určitě konec byl přehnaný. Já to ale beru jako Tarantino styl. Hlavně se bavit. Nenudit se, být sem tam znechucen. Odpočinout si od toho hnusu a aspoň na okamžik si vzpomenout na domácí klid u němek. A zase být zaskočen... Myslim, že tady nebylo záměrem ukázat něco realistického. Tady šlo o zábavu. Efektivní svítící střely. Hodně nechutnosti, objetovani, neustupování a ten němec na konci ho nechal, protože byl ohromeny jejich statečnosti. Jak se napily než začaly bojovat. :-) určitě chci vidět znovu

plakát

Kapitán Phillips (2013) 

Film tuto událost podal trochu jinak než je popsáno v knize. Prostě je film inspirovaný touto událostí, ale některé věci se udály podle knihy jinak. Například po neuspěšném pokusu kapitána o útěk kapitána zlomili fingovanými popravami, horkem, ponížením že se pomočil. Kapitán při osvobozování byl v horším stavu, tak že akci ani uplně nevnímal. Kniha je vyprávění kapitána Philipse, jeho pohledu a uvažování. Film ukazuje tuto událost asi uceleným pohledem.

plakát

Carrie (2013) 

Já si Carrie představoval jako holku do které je od mala matkou klavírováno jaký je svět a jak se má na něj dívat. Carrie zjišťuje, že se na nějáký soudný dny může vykašlat, že jej nikdo neřeší. Chce být jako ostatní. Ale myšlení její matky ji to nedovoluje. Zavírá ji do komůrky s kristem... Bývá psychicky na dně. Začína objevovat svou schopnost, ale používání této schopnosti je pro ní vysilující... Chci říct, že to byl nějáky dlouhý proces, než došlo k vyvrcholení. To film neukázal. Film není pro mě prostě uvěřitelnej. Carrie měla v knížce uhry. Nepředstavoval jsem si ji tak hezkou. Knižka mě na konci i rozesmutněla, jak Carrie, když umírala chěla svoji maminku. Prostě film mi nic moc nedal.

plakát

Hlava-22 (1970) 

Kdybych nečetl kníku, tak bych film nejspíš moc nepobral.

plakát

Útěk ze Sibiře (2010) 

Brutální. Vcítit se do nich to je fakt síla. Ta vzdálenost a nelítostná příroda. Bílé peklo se mi ale líbilo o trochu víc.

plakát

Sunshine (2007) 

Nesledoval jsem to az tak pozorne, abych to mohl spolehlive hodnotit. Urcite se si to pustim znova. Libila se mi oddanost tomu velkemu ukolu a jak uz prestavalo uplne jit o jejich zivoty a soustredili se jen na to aby to zvladli.