Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Fantasy

Recenze (6)

plakát

Deadpool 2 (2018) 

Když už si myslíte, že víc absurdní už to být nemůže, ale ono je. Miluju tu jedinečnost, kterou Deadpool má.

plakát

Thor: Ragnarok (2017) 

U třetího dílu Thora Marvel zjevně vsadil na komediální základ podobně jako u Strážců galaxie. Jenže zatímco Strážcům něco takového neskutečně sluší a válíte se u obou dílů naprosto nenuceně smíchy po zemi, tady mi to jaksi nesedí. Možná je to dáno tím, že Thor není od začátku vykreslen jako komediální postava ( stejně jako Hulk) a nebo tím, že se Vás snaží rozesmát každé dvě minuty od začátku do konce bez ohledu na děj. Thor Ragnarok přinesl důležitou dějovou linku, ale já jako obrovská fanynka marvelu už ho znova ani vidět nemusím.

plakát

Kazišuci (2018) 

Jasně jsou tam strašně vyhrocené situace, ale náhodou se u toho dá slušně zasmát.

plakát

Ztratili jsme Stalina (2017) 

Není to špatný, bohužel asi i dost postavený na pravdě, ale od britské komedie jsem čekala o něco víc.

plakát

Misfits: Zmetci (2009) (seriál) 

Ideání seroš pro fanoušky britského humoru a superhrdinů. Seriál je postaven na absurdních situacích a rozhovorech a je skvělou parodií na superhrdinské filmy. Plný antihrdinů se schopnostmi, které by Vás ani ve snu nenapadly a které si zamilujete hned od prvního dílu. Ač nejsem zastáncem dabingu, musím říct, že český dabing je možná lepší, než britský originál. Nutno dodat, že kvalita seriálu se od třetí série snižuje.

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Velkolepá podívaná! Po filmu Thor Ragnarok, který to značně přehnal s komediálními prvky, jsme měla upřímný strach, že z nových Avengers bude film s převahou ,,lame” vtípků dehonestujících superhrdiny. Naštěstí se tak nestalo a tvůrci dokázali skloubit naprosto vše, ať už jde o romantické prvky, které nepůsobí pateticky nebo vtipy, které nekazí děj. Je to supertrhák se vším všudy, který Vás chytne za srdce, i kdybyste nechtěli.