Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si budete chtít prvně zasexovat a ještě nejste úplně dospělí, asi byste to neměli troubit do světa, ani na ty internety. Nikdy totiž nevíte, kdo se o tom dozví a jak s touhle informací naloží. Ve všech směrech odvážná komedie Kazišuci může v tomhle směru působit jako ideální odstrašující případ. V té záměr svých dětí odhalí jejich rodiče, kteří se v důsledku toho vydají na válečnou stezku, jejímž cílem je jediné – zachování panenství svých dcer za každou cenu. Že reagují přehnaně, se ani nemůžete divit. Mitchell (John Cena) ještě nepochopil, že je jeho dcera skoro dospělá. Lisa (Leslie Mann) nemá partnera, a tak se na svou holčičku až nezdravě fixuje. A Hunter (Ike Barinholtz) se o svou Sam nikdy moc nestaral a teď by to chtěl dohnat. O „sexuální dohodě“, která jejich děti během téhož večera zbaví stigmatu panenství, se dozví z jejich náhodně zachycené komunikace na internetu. A protože dcery právě odjely na maturitní ples a oni se jim nemůžou dovolat a sex jim zakázat, vydají se za nimi do víru nočního maloměsta, aby je našli a řekli jim, že mají ještě dost času. Kdyby na začátku téhle pouti tušili, co je čeká, možná by nakonec skousli nejen ten sex, ale třeba i nějaké to neplánované těhotenství. Cesta do pekel totiž může totiž být dlážděná nejen dobrými úmysly, ale i nepravděpodobnými náhodami, komickými nehodami a pocitem, že je stejně všechno marné. (CinemArt)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (224)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Žiaľ, na tomto filme nemožno pochváliť takmer nič. Dokonca pokrivkáva aj strih. Niekoľko sekvencií končí úplne nezmyselne ostrým strihom, čo pôsobí mätúco v deji aj v jeho rozuzlení. Jedno však majster strihu mohol urobiť - skrátiť film o 20 minúť – to by mu bolo rozhodne prospelo. Našťastie, nechutného humoru je pomenej, ako to zvyčajne býva v podobných snímkach o tínedžeroch, po tom inteligentnom však niet ani náznaku. Veľmi by som bol prekvapený keby niekto od Blokotov očakával niečo viac, nedajbože našiel nejakú hlbšiu myšlienku. Aby však kritika nebola len jednoznačne zlá, tak musím pripustiť, že bolo niekoľko vtipných scénok, dokonca aj dobre zahratých a načasovaných. Aspoň niečo. No najpríjemnejším prekvapením bol John Cena v úlohe Kaylinho otca už aj preto, lebo je to bývalý wrestler a nie herec. Podarilo sa mu hrať naplno po celý čas. A to by bolo hádam o tejto podpriemernej komédii hádam všetko, čo sa dá povedať. No kto sa rád zabáva na hlúpostiach si možno počas 102 minút hádam aspoň oddýchne. 55% ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Trailer na tento film mě vyděsil svým fyzickým humorem, a taky tím, že to bylo dost trapné a divné. Pak jsem si přečetl pár recenzí, které film vystavovaly mnohem lepší světle. Tak jsem si řekl, že to zkusím. Kazišuci nejsou špatný film, to je potřeba říci hned na začátku. Sám nevím jak se to stalo, ale ve filmu funguje z větší části humor, normální scény a i nějaké emoce. Rozhodně film nabízí věci, které bych po traileru nečekal. Režisérka Kay Cannon odvedla slušnou práci a má cit pro slovní vtipy a různé dialogové výměny. Po herecké stránce je to pohoda, ale čekal jsem trochu více. Leslie Mann mám dost rád, ale zde se skoro celý film chová dost nesympaticky. John Cena není nějaký extra herec, ale svoje si v pohodě odehraje. Nejvíce mě však překvapil Ike Barinholtz, jehož jsem snad poprvé viděl v normální roli, a zde byl jednoznačně nejlepší postava. Dobře mě pobavilo i dívčí trio, které bylo dobře obsazené. Kazišuci jsou neurážející komedie, kterou nemám potřebu vidět, znovu, ale rozhodně mě neurazila a nezklamala. ()

Reklama

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Trojice zoufalých rodičů právě zjistila, že jejich dcery chtějí na maturitním plese krom alkoholu a lehkých drog vyzkoušet i sex. A v tom jim musí za každou cenu zabránit. Na konci ale možná zjistí, že problém není v jejich dětech, ale v nich samotných… Kazišuci jsou povedená komedie, v níž se funkčně střídají humorné scény s těmi vážnějšími a dospělejšími. Humor naštěstí převládá a nebýt pár zbytečně přepálených scén, mohlo to být ještě lepší. I tak je to ale překvapivě hodně příjemná věc. ()

Doomedx 

všechny recenze uživatele

Ehhh ale jo, bylo to koukatelné, samozřejmě pár pasáží úplně zbytečných a příběh je velmi jednoduchý. Herecké obsazeni bylo takové různorodé na jednu stranu tu máme půvabnou L. Mann a G. Adlon (pride girl), no a na druhé straně jsou už hůře obsazené mužské role jako Miles Robbins nebo v hlavní roli John Cena. 50%, dávám za hudební podkres a konkretně song Love Myself od Hailee Steinfeld. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Penis není na koukání." Vcelku zábavná komedie v níž děti mají více rozumu než dospělí. Leslie Mann ve skvěle podané roli, fakt nesympatická postava, Cena je takové klasické komediální ucho, charakterově nejlépe vychází Ike Barinholtz, na první pohled nesympatická až lehce záporná postava, ale nakonec se ukáže, jak k takovému náhledu může dojít. 3.5* ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Názov filmu je skrátením názvu "Cock Blockers," ktorý sa kvôli vulgárnosti nepoužil, keďže by spôsoboval problémy s reklamou. Namiesto tohto slova je však na plagátoch použitý kohút (cock), ktorý tak dopĺňa názov. (Domineus)
  • V čase 47:30 na párty u jezera, kdy se baví o koláčku z drog, stojí v pozadí mladík s kelímkem dnem vzhůru. (A7X92)
  • Pôvodne mali byť hlavné postavy traja otcovia. (Astonko)

Reklama

Reklama