Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (11)

plakát

Machři (2010) 

Steve Buscemi je prostě nehoráznej týpek, ať už hraje cokoli...

plakát

More (1998) 

Hodně silný....

plakát

Kouř (1990) 

To už věta z čítanky pro základní školy „Máma mele maso“ obsahuje mnohem víc informací než většina písniček, které zazněly v tomto podle mě naprosto geniálním filmu…

plakát

Mechanik (2004) 

No tedy. Kdybych nevěděl, že je to Christian Bale tak bych ho ze začátku nepoznal. Jeho proměna ve vyzáblého Trevora Reznika je opravdu úžasná. Nechápu jak někdo může poznat pointu tohoto příběhu třeba v polovině filmu. Já jsem pouze správně odtušil, že vzkazy na lednici si píše sám. Přesto jsem rád, že jsem to neprokoukl. Vždy ocením, když mě závěr nějakým způsobem dostane. Navíc podle mě tento konec nebyl vůbec špatný. Jak jinak ho ukončit? Mě osobně se víc líbí, když je příběh rozumně vysvětlen a nezůstává kolem plno nezodpovězených otázek.

plakát

Zohan: Krycí jméno Kadeřník (2008) 

Nebylo to vůbec špatné. Celou dobu jsem se náramně bavil. Bohužel chyběly momenty kdybych smíchy poprskal monitor – žádný vražedný joke jsme nezaznamenal, ale možná mi unikl a všimnu si ho až se na to podívám za nějaký čas znovu. Ale to je jediné mínus. Jinak jsem se skvěle bavil a ani 113 minut mi nepřišlo vůbec dlouhých. Lepší ***.

plakát

Hvězdná pěchota 3: Skrytý nepřítel (2008) 

Musím říct, že jsem od tohoto filmu očekával docela dost. Moje chyba. Jediné dvě věci, které se mě líbily byla písnička „it is a good day to die“ a skvělá politická a také náboženská propaganda. Pak ale přišla na scénu Jolene Blalock. Zpočátku jsem si myslel, že právě ona bude ten skrytý nepřítel, že se z ní vyklube brouk a rozdrtí vás svými obřími rty. Další moment kdy jsem si říkal, že vypnu film bylo když brouci drtili Roku San. Ptám se proč pěchota měla takové zbraně? Takový flusačky sem dlouho nikde neviděl. Grafické efekty se mi vůbec nelíbily. Z brouků nestříkal hnis a neodletovali končetiny (snad jen dvakrát nebo třikrát). Aspoň že ty lidské končetiny občas svištěly vzduchem. Každopádně lepší než dvojka, ale i přesto jí dám stejné hodnocení 30%.

plakát

Mamma Mia! (2008) 

Chtěl bych být u natáčení filmu. Musela to být neuvěřitelná sranda. Ale doma sem se nebavil o nic míň. Nádherné prostředí + skvělá hudba + můj oblíbenec Pierce Brosnan, který zpívá úplně super + skvělá Meryl Streep a Julie Walters = 90%.