Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Pohádka

Recenze (7)

plakát

Grimsby (2016) 

Film jsem sledoval na notebooku cestou ve vlaku se sluchátky na uších a skvěle jsem se bavil. Nečekal jsem to. Nejvíce mě pobavila akce se slony, varlata, tlustá pokojská, ale vtipných momentů byla celá řada. Hodnocení 67% je podle mého názoru málo, proto dávám 5 hvězdiček.

plakát

Rapl (2016) (seriál) 

České krimi inspirované severskou tvorbou mě zaujalo od prvního okamžiku. Ponurá atmosféra, krásná příroda, výborné herecké výkony včetně scénáře dokreslují celkový obraz tohoto vyvedeného dílka. Podle mého názoru se jedná o nejlepší seriál za rok 2016.

plakát

Columbo (1971) (seriál) 

Geniální poručík ve zmačkaném baloňáku jezdící ve staré plechovce a mající manželku, kterou nikdy nikdo neviděl , se stává katem úkladných vrahů, jejichž zdánlivě dokonalé plány rozebere do posledního detailu. Klasika, která neomrzí.

plakát

Slíbená princezna (2016) (TV film) odpad!

Novodobé ztvárnění Zlatovlásky mělo být trumfem ČT v boji o televizního diváka. Větší slátaninu jsem za poslední dobu neviděl a pevně věřím, že už ani neuvidím. Princezna s výrazem Simony Babčákové, její sestry jako lascivní kurtizány křepčící s piráty, zmatený děj a příšerné dialogy. Jde o naprosté dno pohádkové tvorby, odpad !

plakát

Všechnopárty (2005) (pořad) 

Kdo umí, ten umí. Karel Šíp už několikrát v různých televizních formátech potvrdil, že je mistrem svého řemesla. Své hosty se nesnaží překřičet, dá jim hodně prostoru na zodpovězení otázek a většina dialogů se nese v zábavném tónu. Téměř vždy se dobře bavím.

plakát

Tři veteráni (1983) 

Hezká pohádka, ve které můžeme pozorovat skvělé herecké umění pánů Hrušínského, Čepka, Somra a mnoha dalších , jež je prošpikovaná humorem a zajímavými slovnímy obraty: „Nebožka žena Božena“ ; „Co je šušky, to je hušky“ ; „Taková hezká a krade“ ; „ Nesu účet za nocleh. S přirážkou za ramínka,vodu a zrcadlo to dělá pětadvacet zlatých. Plus denní světlo k tomu, to máme...Třicet zlatých“ . Snad se i v budoucnu dočkáme podobných skvostů.