Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (13)

plakát

Halo - Halo (2024) (epizoda) 

dobrý, trochu zmatený, lepší byla první série, uvidíme co třetí série.....

plakát

Anihilace (2018) 

hodně dobrý a k zamyšlení. Že by zrození dalších reptiliánů? nebo Plejáďani ? Muzika za 5 hv. zpracování za 4hv. Natálie jako vždy za 5.

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

od jistý doby jsem alergický na americkou nadřazenost a touhu ovládat celý svět, ale ty čtyři hvězdy jsem dal za scény z kokpitu a opravdu dobrý letecký záběry. Děj jinak o ničem, ale výborná kamera i střih a Cruis sice už ta nostalgie je z něho cítit, ale Tomík se pořád drží. Myslím, že v tomto případě děj ani nebyl důležitý......

plakát

Predátor: Kořist (2022) 

jednoduché, ale pěkné. Perfektní obraz, příroda a hlavně skvělá kompozice obrazů, hudba bych řekl trochu vykradená z posledního mohykána, dobří herci, skvělej pes, i dobrý napětí..... jasný 4 hvězdy

plakát

Jurský svět: Nadvláda (2022) 

jednoznačný důkaz toho , že čím více opakování tím hůře. Příběh o ničem, dokonce bych řekl slátanina, jestli  to řídil Spielberg , tak stárne a měl by jít do důchodu. Opakované scény, trochu pozměněny, hodně diskutabilní herecké výkony, asi dostali málo zaplaceno, a triky? Na dnešní dobu podprůměrné. Podle mne ten film byl točen protože to někdo nařídil. Prostě odfušováno. ŠKODA!!!!!

plakát

Nadace - Císařův mír (2021) (epizoda) 

Nikdy nesrovnávej knihu a film. S filmem budeš potom zklamán. Vizuál hodně dobrý, i když hodně převzatý a vtahomat 0-10 u mě za 8. Vysv. vtahomat je jak tě to vtáhne do filmu.

plakát

Jack Reacher (2022) (seriál) 

nebudu popisovat co je dobré a co ne, ale tento seriál mne vtáhl tak, že jsem to shlédl na 2x. Myslím, že ALan v herectví vyzraje. Jednoznačně na to má, dobře se na něj kouká a je přirozený. Nehraje, ale prostě je. V některých momentech mě připomněl Árnyho v jeho zlatém věku. Komando......Doufám, že seroš bude mít další díly. I když přeci.....ten Holmes v něm, mě v některých momentech moc neseděl.

plakát

Moonfall (2022) 

Tak tohle je na mne opravdu silné kafe. Nevím kolik Hale dostala zaplaceno, ale zřejmě hodně. Některé triky jak z 80 let, scénář filmu nepochopitelně špatný, střih zmatečný herecké výkony špatné, to nemohl dělat Emmerich, a nebo to dělal s drakem v kuchyni......1 hvězdička jenom kuli Hale.....

plakát

21 mostů (2019) 

V podstatě v jednoduchosti je krása. Prostě mě to jenom vtáhlo. Hlavně je vidět, když někdo umí zacházet s kamerou , Supr za 5 hvězdiček. Scénář sice jednoduchý o to lepší kamera.

plakát

Old Henry (2021) 

Přemlouval jsem se jestli si to pustit, ale byl jsem mile překvapen.  Jak se taťka postavil na zápraži domu (bokem) bylo jasné, že borci budou míti velký problém.  Jednoduchý příběh, překvapivý konec, surová jednoduchá scenérie, herecké výkony supr, podmanivá hudba. Za celou dobu trvání filmu jsem na nic jiného nemyslel, proto u mne jasně za 5 hvězdiček.