Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Romantický

Recenze (4)

plakát

Shrek Třetí (2007) 

Shrek - Shrek 2 - Shrek 3. Z těchto tří filmů mám rozporuplné pocity. První díl byl příjemný, sice to pro mě nebyla žádná velká pecka jako pro většinu lidí, ale líbilo se mi to. Na druhý díl jsem šla do kina, i když... se mi nechtělo, protože jsem od takového filmu čekala jedině zklamání. Nevím, jestli to bylo tím, ale film se mi opravdu strašně líbil. Celou dobu jsem se nesmírně bavila a druhý díl Shreka řadím fakticky k těm nejlepším animákům všech dob! Ale co třetí díl? No... už se opravdu od toho nedá čekat tak něco skvělého a parádního, jako byla dvojka, ale čekala jsem, že to bude o něco lepší než díl první, nebo že to bude na stejné úrovni. Ale NE! Jsem opravdu hluboce zklamána! Tak nudný děj a bídný scénář se jen tak nevidí, (vlastně v dnešní době... ) ale to není všechno. Tohle už vůbec není ani trochu vtipné, vlastně si nepamatuju, že bych se někdy zsamála. Takže, všechny filmy trilogie Shreka, která má pokračovat i čtvrtým dílem hodnotím takto: Shrek *** Shrek 2 Shrek Třetí **

plakát

Pravá blondýnka (2001) 

Komedie, jak se patří. Má to svoji myšlenku (což většina komedií v dnešní době opravdu postrádá). Mnohokrát jsem se u toho zasmála. Nic se zbytečně nenatahuje, je to natočené tak akorát na těch 96 minut. Minuty utíkají a děj je pro diváka příjemný. Je sice pravda, že za všechno, co jsem tu zmínila bych dala hvězdičky tři, ale tu čtvrtou dávám za výbornou Reese Whiterspoon, které role pravé blondýnky naprosto sedí a ztvárnila jí dokonale. A také za skvělou Jennifer Coolidge, která mě rovzněž pobavila :)

plakát

Vyhnání z ráje (2001) odpad!

Tak tady na tomto filmu je úplně všechno špatně! Námět, scénář, režie i samotní herci. Bez myšlenky, bez nápadu, bez vtipu. Docela dlouho po zhlédnutí filmu jsem nevěřila, že zrovna tohle natočila Věra Chytilová. Proč zrovna ona? Obdivuji sama sebe, že jsem to 120 minut vydržela :). P.S. – Co má proboha znamenat ten strašný plakát? Jak říkám, všechno špatně.

plakát

Předtucha (2007) 

Po druhém zhlédnutí jsem z dvou ** musela jít na TOP. Neptejte se mě proč, sama to nevím :) Ale rozhodně pátá hvězdička jedině za výbornou Sandru Bullock :)