Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Fantasy
  • Sci-Fi

Recenze (15)

plakát

Menu (2022) 

Absolutně nechápu, že film nemá lepší hodnocení. Byl to zážitel a náboj mezi Anyou a Ralphem byl naprosto senzační. Kombinace hororu a jídla mi evokovala, že určitě půjde o nějakou formu kanibalství, ale bylo to ještě lepší, než jsem čekala.

plakát

Odloučení (2022) (seriál) 

Naprostá bomba. Od prvního dílu až do konce a ten soundtrack je prostě wow.

plakát

After: Přiznání (2020) 

O dost lepší než jednička! Za bitku s Molly bych možná dala i 4 hvězdy.

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Nevím jestli dát 3 nebo 4 hvězdy, ale z Lásky k Tarantinovi mu ty 4 dám. Film mi začal dávat smysl až po poslechu podcastu o Mansonovi (ano tímto tématem jsem byla do roku 2020 nepolíbená) a jeho rodině lásky. Škoda, že to irl nedopadlo jako v tom filmu, upálity ty červy plamenometem by bylo fajn. Možná se měl Tarantino vykašlat na linku o Leonardovi a Bradovi a zaměřit se víc na Mansona (scéna na farmě a ta nakonci byla prostě skvělá). Takže sečteno a podtrženo lepší průměr. Ale třeba se na to ješte párkrát podívám a začnu to milovat.

plakát

Jumanji (1995) 

Vidím to asi po 10 letech. Už né jako dítě a pořád jeden nejlepších filmů mého dětství. Doteď si pamatuji, jak jsem to viděla poprvé ve školní družině!

plakát

Dámský gambit (2020) (seriál) 

Asi jsem nikdy nebrečela u seriálu absolutním štěstím. Když jsem si myslela, že už to být lepší nemůže, přišla finální epizoda a ukázala, že tenhle seriál je jeden z nejlepších, který jsem kdy viděla. Chci tu poslední hodinu vidět a zažít znovu. Díky Beth!

plakát

Láska se zárukou (2020) 

Má to všechny klišé, které od tohoto typu filmů očekávám a originální nápad s žalobou seznamky. Takže za mě dobrý.