Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neohrožená, ale finančně strádající advokátka zažaluje seznamku, která okouzlujícímu klientovi zaručila, že najde pravou lásku. A mezi nimi dvěma to pěkně zajiskří! (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (66)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Jaj, to jsem se zase jednou nechala nachytat. Nejspíš sama sebou. Svým přesvědčením, že mám náladu na romantiku. Ale popravdě ten styl, jakým byl tento počin natočen, akceptuji asi už jen jedině pokud je děj zasazen ve vánočním čase, všude je plno sněhu, stromečky, rolničky, světýlka... chápeme se. Fakt jsem se nudila, konec jsem už jen proletěla. Hlavní dvojice mi k sobě moc nesedla, těšila jsem se na Damona, ten byl fajn. Vedlejší postavy nevýrazné, nebo spíš trapné. 2,5* ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Puntičkář, který si poctivě zapisuje průběh každého svého rande by musel být vážně nesnesitelný. Tady je vzorem všech ctností a tužeb. Je to prostě klasická instatní holywoodská romantika s extrémně hloupým nápadem (scénářem) vyznačující se tím, že si hlavní protagonisté dají první pusu až před publikem, aby nakonec společně a ruku v ruce zapadli přesně do těch komerčních hnusů. proti kterým jakože celou dobu bojovali. Morální dno a co se týče romantiky, tak tu jsem tady nenašla taky. ()

Reklama

McGuffin 

všechny recenze uživatele

Seznamovací apka Láska se zárukou, Love, Guaranteed, svede dohromady muže a právničku, pracovně. Ona má zažalovat aplikaci provozující agenturu, protože muž už jejím prostřednictvím absolvoval tisíc schůzek, a nic, žádná láska, jen výdaje za lichá rande. Takže když se zárukou, tak se vším všudy, že. Dál je příběh Hilary Galanoy a Elizabeth Hackett předvídatelný, on je muž a právnička žena, takže ... že. Pointa, ta úplně poslední, je však opravdu překvapivá, rovnou měrou pochopitelná stejně jako nepochopitelná. Znepokojivě nezodpovězená s pointou těsně související zůstala otázka o smyslu seznamovací aplikace za $ 29 měsíčně, jejíž efektivita je přibližně 1000:0. P.S. To jsou řádky o příběhu, ne o filmu z něj. https://www.macguffin.cz/ ()

Marvinko 

všechny recenze uživatele

Krátka SPOJLEROVÁ recenzia : Filmy od Netflixu nikdy nepatrili medzi moje obľúbené ale chcel som zasa vyskúšať niečo od nich, tento film by som bral ako od dychovku kľudne aj popri inej práci, lebo dej sa dá naozaj odhadnúť dopredu, máme tu chlapa a ženu najskôr sa moc nemusia no neskôr sa do seba zmilujú samozrejme si to povedia keď sa to vôbec nehodí tento vzťah sa odvíja na pozadí súdneho sporu kde chlap žaluje zoznamku lebo mu nikoho nenašla. Aj keď je to film plný stereotypov najviac ma štvala jedna vec a to že chlap, aj keď bývalý športovec živiaci sa ako fyzioterapeut vôbec nemá problém s financiami, nemá problém absolvovať 1000 krát rande v drahých podnikoch mať parádny byt v meste a podobne. Možno by to človeku tak neudrelo do očí a bral by to len ako ďalšie filmové klišé keby jeho protiklad nebola ledva prežívajúca právnička, nejak som nepochopil na čo autori do tohoto filmu pridali tento rozmer. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Keby neprišlo to gýčovité finále, mohlo to dopadnúť lepšie. "Love, Guaranteed" dokopy neponúka veľmi zaujímavý koncept, ani originálny námet. Môžem narovinu povedať, že ak máte radi Hallmark romantiku, tak si film užijete. Je to natočené kompetentnejšie, herecké výkony sú lepšie a humor väčšinou funguje. No príbeh je obohrané klišé, postavy nie sú veľmi zaujímavé, všetko je vysoko predvídateľné a dokopy sa nedočkáme ničoho, čo by sme už v minulosti nevideli. Ja som celkovo film bol schopný celkom v pohode stráviť, dokým sme sa nedostali do jeho finále. Poviem to otvorene, celý ten súdny proces je jeden nepodarený vtip okorenený takou neskutočnou dávkou gýčovitosti a tuposti, že sa to už ani nedá komentovať. Vieme ako to všetko na konci dopadne. No film si zvolí na to tak neskutočne teatrálnu techniku, že všetko čo predtým bolo celkom stráviteľné, miestami celkom vtipné a dobré sa zrazu zmení na absolútny výsmech všetkému čo sa reálne budovalo. Neviem. Nie je to film pre mňa, no nemôžem povedať, že by som si určité časti neužil. Ak máte radi romantické komédie z USA, tak si to pozrite. Možno vás to chytí. Pre všetkých ostatných to bude strata času. Hodnotenie: C+ ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Auto advokátky je Volkswagen Karmann Ghia, které se vyrábělo od roku 1955 do 1969 a je dnes poměrně drahé (vzacné). Mohli  jsme ho zahlédnout i v jiných filmech, např. od Quentina Tarantina, konkrétně ve filmu Kill Bill (2003) nebo Tenkrát v Hollywoodu (2019). (cmenda)

Reklama

Reklama