Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (13)

plakát

Legenda o Tarzanovi (2016) 

Nic jsem od toho nečekal, nic jsem nedostal. Dvě hvězdy Margotce :-)

plakát

Pánský klub (2022) 

Pět hvězdiček si to nezaslouží, na druhou stranu si nezaslouží ani ty Vaše sračky, které jste tu až na výjimky vyplodili.  Mě to tedy rozhodně ničím neurazilo, dostal jsem přesně to, co jsem chtěl a  očekával, lehkou letní komedii, u které jsem si příjemně odpočinul a nenudil se. Většina z Vás kritiků vytvoří leda bobek, než vyrazí ráno do rachoty, ale kritika vám vážně jde moc dobře.

plakát

Králíček Jojo (2019) 

Chtěl jsem dát čtyři, ale už to tak nechám.

plakát

Hon na pačlověky (2016) 

Ten tlustý chlapeček mi ze začátku strašně lezl na nervy, ale vlastně si teď nedokážu představit nikoho lepšího. Jinak jsem se dobře bavil, jen ten konec s tanky a po zuby ozbrojenou armádou byl na mě trochu moc. Nebudu se tu pouštět do žádných rádoby moudrých blábolů, u tohoto filmu jsem si prostě odpočinul a o to mi taky šlo.

plakát

Divoši (2012) odpad!

Tak to jo, když pěstuje a prodává konopí vystudovaný a nadaný botanik, tak to je něco jiného !!! To tomu dává úplně jiný rozměr! :-) Nic proti konopí, je to podle mě možná menší zlo než společensky tolerované drogy cigarety a alkohol, ale fakt mi má být sympatickej někdo, kdo s ním kšeftuje? No jo, já vím, ta jejich sluníčkářská nadace, co pomáhá z bídy dětem v Africe a 15 miliónů nemocných, kterým nezištně pomáhají a prodávají jim to za babku (taky si ty chudáci vydělali jen 6 melounů....). K tomu pravděpodobně schizofrenní slepice, která strašně miluje dva chlapy a přitom z toho chuděra vůbec nemá žádný prospěch.....a čím se teda vlastně živí? No hlavně, že se mají všichni vzájemně rádi. Vážně partička k pohledání. Fakt jsem fandil Beniciovi, aby jim všem třem vpálil kulku do hlavy a já už mohl vypadnout z kina. Asi by si Stone mohl koupit nějakej lepší matroš.

plakát

Přes prsty (2019) 

No co říct. Nebyl to žádný velký zázrak, ale bylo to takové hezky barevné a holkám to tak slušelo. :-) Párkrát jsem se i zasmál a hlavu jsem si po týdnu v práci nezatěžoval zbytečným přemýšlením. Po dlouhé době mě bavil i Langoš, za některé sračky, kterých se aktivně účastní by se měl stydět.

plakát

Příliš osobní známost (2020) 

Proboha, kam to spějeme? Do jaké žumpy se naše kinematografie ještě musí ponořit? Kdykoli si dovolím doufat, že horší už to prostě nemůže být, vždy mě znovu něco nemile překvapí. Kde se berou peníze na takové nehorázné sr...y? Paní Ferencová má jistě jednu jedinečnou schopnost.....sehnat je i na něco, co postrádá jakoukoli hodnotu a smysl. Zatímco na celém světě nemají děti co do pusy a umírají na banální onemocnění, tady se naprosto zbytečně plýtvá. Nejsem žádný velký filantrop, ale tohle už se.e i mě. Také tak úplně nechápu zalíbení paní režisérky v zahraničních "hercích". Ať už jsou to poláci nebo jugoši, je to jeden slizoun vedle druhého. a já si říkám, kde je ta paní vyhrabala? Podotýkám, že od dob války v bývalé Jugoslávii jsou mi jugoši obzvlášť odporní, ale to je můj problém, za to režisérka nemůže. Chápu, že Vetchý by v takové sračce nehrál, a i Lángoš má hranici, kterou není ochoten za žádné peníze překročit, snad ale máme i jiné a lepší herce, které nemusí nikdo dabovat. Nejsem žádný filmový odborník, takže se tu nebudu pouštět do sáhodlouhých rozborů režijní práce, kamery, střihu nebo zvuku, jak to mají ve zvyku někteří místní absolventi FAMU. Vidím to prostě tak, že se mi film buď líbí, baví mě a něco ve mě po jeho shlédnutí zůstane (nějaký pocit, myšlenka) nebo se mi nelíbí a nebaví mě. Tento film je ovšem mimo tyto dvě kategorie, po jeho zhlédnutí jsem jen nevěřícně kroutil hlavou nad tou stupiditou (ano dokoukal jsem to až do konce, protože jsem byl zvědav jestli je to taková blbost až do konce.......a byla). Tu jednu hvězdu dávám Hřebíčkové a Balzerové. Hřebíčkové proto, že..........no prostě se mi úplně normálně líbí, no a co? :-) Balzerové proto, že je to paní herečka, ovšem ani v jejím případě nechápu..........paní Balzerová proč??? Tak ať si dámy tu jednu hvězdu rozdělí, víc ani ťuk. PS: A to jsem si říkal, že sem žádné hodnocení nikdy nenapíšu, no jo no.

plakát

Špindl 2 (2019) odpad!

Dno české kinematografie. Můj obdiv patří těm, kdo do této sračky investovali peníze, čas a energii. Nebylo by lepší ty peníze věnovat potřebným?