Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Silvie je úspěšná lékařka a věří, že konečně našla recept i na šťastný vztah. Renata je manželka známého spisovatele, ve svých kurzech dodává dalším ženám odvahu a sílu k lepšímu životu, ale v jejím vlastním životě jeden osudový prvek schází. Herečka a tanečnice Eliška stojí na začátku slibně rozjeté kariéry, ale komplikuje se jí vztah s přítelem – muzikantem... A chlapi z horské služby jsou vždy připraveni pomoci. Kde jinde by se všechny příběhy mohly protnout a vyřešit, než v zasněženém Špindlu? (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Ještě horší než jednička. 1) Zpočátku jsem měl pocit, že sleduji Ordinaci v růžové zahradě. Stejní herci, stejné role. Pak se tedy ukázalo, že ne._____ 2) Ovšem zpracováním se film od podobných seriálů příliš neliší. Prvoplánové vtípky, herecké obsazení a celé je to nablblé, pokud ne vyloženě blbé. Tvůrci sázejí na známé tváře, kterým vkládají do úst hloupé, věru, hlášky. ()

Slepejsek 

všechny recenze uživatele

Ohlasy byly děsné, takže jsem šel do kina s očekáváním toho nejhoršího. A film nezklamal, dostal jsem to nejhorší. Místy to vypadalo jako sitcom (chyběl už jenom smích obecenstva), místy jakoby se Kameňákov přestěhoval na hory, humor místy hodně vyčpělý (klišé kolem kapely otřesně ztělesněné skamenělou kobrou a vidláckým Kohákem), herecké výkony hodně dietní - nebo spíš smutně zapadající do kontextu (viz Hrachovcová -na jedné straně sebevědomě sjíždějící divoké svahy a na druhé naprosto devotně oprašující ploditelovo cokoli jen aby se dočkala kýženého úkapu). A to všechno proložené idylickými záběry zasněžených plání (záběry krásné, ale ve filmu jen jako jakási čas nahánějící vata - asi aby si divák mohl odskočit na wEcKO, přinést nový popcorn anebo kopnout dvojitého panáka pro další přežití). Co je ovšem absolutně nejhorší je scénář. Že neumí vystavět příběh, to už mne nepřekvapuje, ale že už nedokáže vyrobit ani ty vymyšlené situace? Vezměte si třeba linii doktorky Silvie (Hana Vagnerová) a její účast u zásahů horské služby. Sakra v čem se tak lišily, že u prvního ji tvrďácký náčelník shodil jako pipinu a u druhého prohlásil za platnou? Pravda, v tom druhém případě nevykřikovala, že je doktorka...). A mohl bych pokračovat - ztracená dcera "na pokraji života a smrti", "drama" nevěry a další výhřezy... ()

Reklama

HMTD 

všechny recenze uživatele

Scénář hrozný, od opravdu divných pasáží, přes ženský kult, až po nelogičnost kdy postavy kterou hraje Oldřich Navrátil, kolem nahlášené zraněné dívky. Herecké výkony byli děsné zejména u středně důležitých rolí, Hrachovcová by se hodí tak maximálně do sitcomů, ještě by jí snad člověk věřil ten kult, ale zbytek moc dobře nehrála. Kolikrát mi přijde, že herec zahrál špatně, ale režisér byl líný scénu zopakovat. Celkem ušla kamera zejména co se venkovních záběrů týče. ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Jo, tak tohle nakonec vyhrává rubriku nejhorší film roku 2020. Jestli ženská na vrcholu byla splaška, tak tohle porazí i Roman pro pokročilé a Léto s getlemanem. Nic nefunguje a ničím tento pokus o film nezaujme. A Kateřina Hrachovcová (nebo jak se teď do prdele jmenuje) je vyloženě ESO v rukávu filmařů. Jak píšu, jedna se o hnus tohoto roku - mínus 10% (-10%) ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Je pro mě velkou záhadou, proč má být Špindl 2 pokračováním prvního Špindlu z roku 2017, když jediná věc, která zůstala stejná, jsou krásné zimní Krkonoše a zasněžené sjezdovky Špindlerova Mlýna. Ani zimní exteriéry však nezachránily prázdnou atmosféru, kterou silně podkopávají trapné snahy o humor, který působí velmi nuceně a nepřirozeně, jelikož většina postav hraje naprosto příšerně, což samozřejmě zapříčinil naprosto stupidní scénář. Příběh poměrně krkolomný, hlavní dějovou linku, tedy románek mezi Blažkem a Vagnerovou, zbytečně zastiňují ostatní vedlejší postavy svým otřesným nehumorem, takže pointa vyzní úplně do ztracena. Tvůrci se tak moc snažili natočit komedii, až se jim z toho stala taková parodie sebe sama. V životě by mě nenapadlo, že Špindl 2 trumfne už tak mizerný první díl. Amatérština toho největšího kalibru, prvotřídní odpad. 0/10. ()

Galerie (208)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo především ve Špindlerově Mlýně a od dubna 2019 taktéž v Praze. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)
  • Hlášku „Lvi žerou první“ používá Vémola často ve spojení s MMA. (Duoscop)

Reklama

Reklama