Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (37)

plakát

Poslední žoldák (2021) 

Prostě mě to hodně bavilo. Není to veledílo, samozřejmě, ale má to spád. Mnohem lepší než mnoho jeho počinů v béčkách z posledních let. J.C. vypadá staře, zdá se ale v dobré formě. Super je francouzské prostředí a J.C. mluvící rodným jazykem. Je to dobrej herec. BTW, Chtěl bych vidět Arnolda v německy mluvícím filmu. Jeho monolog v rodném jazyce v Escape plan byl herecké umění.

plakát

Předseda (1969) 

GP zahrál výborně. Charisma, herectví, paráda. To je tak všechno, co je positivní na tomto snímku. Námět by nebyl špatný. Vliv doby Bonda je zřejmý. Ale je to ušité horkou jehlou, působí to levně. Místy extrémně, pohádkově. Napětí není. Táhne se to.

plakát

Dostanu tě! (1985) 

Špionážní filmy mám rád. Tohle je sice takový dost odlehčený....naivní....komediální, ale má to náboj. Cestování L.A., Paříž, obě části Berlína, slovně i tehdejší Československo, Praha. Přízvu agenty samozřejmě český nebyl, znělo tu rusky. Samozřejmě ta část ve východním Berlíně se natáčela na západní straně. Jinak to asi tehda nešlo. Je tam i pár "bot", např. ALDI v záběru východní části, nemyslitelné, ale OK. Mě ten film dobře bavil.

plakát

Bez vědomí (2019) (seriál) 

Já tomu prostě nemám co vytknout. Ani nechci. Mám pro snímky s touto tématikou slabost. Tohle je prostě skvěle zpracované z mnoha pohledů. Děj, zápletka, paráda a určitě ne nereálné. Lokace super, prostě uvěříte, že jste v roce 1989. Perfektně se zaměřili na postavy - nic není uplně černé nebo bílé, i ten špatný, může udělat něco dobrého a obráceně. Je zde i spousta menších střípků, které perfektně vykreslují myšlení té doby. Náladu těsně před tím posledním střípkem, po které se sesypal totalitní režim. Myšlení vysoce postavených, kteří už se připravovali na novou dobu. Práce tajných služeb, která není nikde košér. SPOILER - je zde jasná paralela Viktora s československým agentem Jelínkem (Van Haarlem), částečně s Köcherem.

plakát

Terminátor: Temný osud (2019) 

Ten film není špatnej. Má to děj, dobrý efekty. Ale prostě na předchozí dva díly to nemá. Arnold je legenda, borec, on přitáhnul pozornost, i když hlavní roli rozhodně nehraje. Polidštění jeho postavy je palec dolu. Terminator feeling se u mě nedostavil. Česká stopa ve filmu je tým lidí spolupracujících na efektech.

plakát

Smrt v dešti (1990) 

Některé béčkové počiny jsou opravdu solidní, The Rain Killer je však slabá záležitost. Pomalý děj, žádné zvraty, nízké napětí. Herecké výkony naprosto průměrné.

plakát

The Clovehitch Killer (2018) 

Snímek má slušné tempo a odpovídající napětí. V jedné chvíli to působí, že už se nic moc nestane, ale nabere to solidní tempo a vývoj. Odhalení pachatele je předvídatelné, nicméně další vývoj už je poměrně originální. Stojí za vidění.

plakát

Lukas (2018) 

Tohle fakt není špatný počin, ba naopak, je to moc dobrý! J.C. umí hrát....o to víc se divím, proč se angažuje v takových C projektech, když pak předvede tohle. Je super jak tady mluví svoji mateřštinou, to zní skvěle. Mimochodem bylo by určitě super, kdyby takový Arnold udělal film ve své mateřštině...občas někde štěkne, v Escape plan byla v němčině celá scéna a bylo to super. Jinak Lukas má dobrý scénář, realistický. Evropské protředí a obrázek dvoujazyčné Belgie, i zde je ukázáno, že Vlámové a Valoni si prostě nerozumí.

plakát

Blue Vengeance (1989) 

Zápletka jednoduchá. Ten snímek na mě působil dost lacině....dialogy a herecké výkony působí strašně strojeně a amatérsky....jeden z těch filmů, který už od poloviny sleduju jen ze setrvačnosti....

plakát

Pekelná jáma (1985) 

Snimek pusobi dost lacine, herecke vykony jsou vetsinou amaterske. Napeti lehke, zapletka ujde. Celkove slabsi Beckovy film.