Reklama

Reklama

VOD (1)

Záhadný agent (Jean-Claude Van Damme) se musí po 25 letech vrátit do činné služby, když musí zachránit svého syna před falešným obviněním z pašování drog a obchodu se zbraněmi. (p.a.douch)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Sorry Žáne, ale už jsi snad přišel na to, že Netshitflix nebyl tou úplně nejlepší volbou. Musím ocenit, že pan JCVD se tu jako jedinej opravdu snaží a dává najevo, že mu na výsledku záleželo, ale soustavný podkopávání jeho snahy neschopnými ostatními aktéry potažmo celým štábem mu to dost kazí. Takže aspoň za něj a za to, že je pořád relativně cool a ve formě dám aspoň ty nejslabší možný dvě hvězdice. Takže bohužel další letošní zklamání a praktická ukázka toho kde se videožánr v současné době nachází.25% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Van Damme nikdy nebyl mou nejoblíbenější akční hvězdou, ale jeho filmografie mi nijak výrazně nevadí, přestože je většina spíše pod průměrem a skutečně dobrých filmů, bych napočítal na prstech obou rukou a nepotřeboval bych ani zdaleka všechny prsty. Poslední žoldák je spíše zvláštní komedií než akčním filmem a nechci ho nazývat blbostí, tak napíši jen, že mě prakticky vůbec nebavil. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Žán zkouší jít solidně ve stopách novodobých akčních komedií a musím uznat, že tenhle biják se mu fakt povedl. Jasný, je to šílenost, doprovázená spoustou stupidit a hovadin. Nicméně takhle to přesně tvůrci chtěli vyslat do světa a už jen za to, na tenhle flák koukám pozitivně. A samozřejmě palec nahoru za právě samotnýho Van Damma, kterej se s tím popasoval na jedničku, přizpůsobil se a zahrál velký divadlo. Je to blbost, ale fakt mě tam spousty gagů a vtipnejch scének nasadilo na ksicht úsměv! Silný tři hvězdy. 65% ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Klasická rychlotaškařice, kde se frantíci snaží šlapat na plyn jak to jen jde. Komedie o agentovi ušitá na míru zralé hvězdě JCVD, které to v póze neberoucí se vážně celkem vážně sekne. Vrásky a těch pár let od osmdesátek mu neubírá na hbitosti a technice v akčních sekvencích a tak nejen mě překvapil a udržel jinak průměrný nápad s nevýraznými spolu účinkujícími pokupě. 50% ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Kvalitný komediálny žáner požíva u divákov vyššiu toleranciu. Aj pri tomto filme je snaha o humor, ktorý však veľakrát nefunguje podľa predstáv tvorcov, ale jeho prítomnosť aspoň trochu zachraňuje tento film. Začína to dobre, potom však nastúpia všetky neduhy lacných filmov, takže ak sa Van Damme neoslobodí od podobných snímkov opätovnej slávy sa nedočká, ale určite bude mať na nájom. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Vo filme je viacero odkazov na iných, prevažne akčných snímok. Napríklad Jean-Claude Van Damme (JCVD) so svojím tancom pripomína svoju ikonickú scénu z filmu Kickboxer (1989). V jednom z ďalších scén je zase plagát filmu Bloodsport (1988), ktorý zbadá postava JCVD (Richard) a začne sa smiať. Práve Bloodsport bol v kariére Jean-Claude Van Damme (JCVD) prelomovým filmom. (BOURQUE)

Reklama

Reklama