Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Akční

Recenze (8)

plakát

Líbánky (2013) 

Film o svatbě by měl být veselý, ale tenhle není. Je plný zvláštního smutku. Ale hezká kamer i scénář, člověk se holt pořád nemusí smát.

plakát

Do větru (2018) 

Beru to jako slibný debut. Hezká kamera, hudba, dobří herci, příběhu mohlo být trochu víc, ale když se teď nad tím zamýšlím, bylo toho tak akorát, aby o filmu člověk přemýšlel. Pozor, není pro milovníky násilí a akčních filmů.

plakát

Teorie tygra (2016) 

Mezi hloupými českými komediemi je tahle výjimka, pokud se člověk neurazí, že si dělají trochu drsnou legraci z ženských, může se docela zasmát. Kdo se chce podívat na slušnou českou komedii, pobaví se.

plakát

Po strništi bos (2017) 

Viděla jsme film v kině, těšila jsme se, ale trochu mi to zklamalo. Možná se podívám ještě jednou, což je samo o sobě vlastně dobré hodnocení. Každopádně skvělá kamera a výprava, samozřejmě.

plakát

Půlnoc v Paříži (2011) 

Miluji filmy Woodyho Allena a Půlnoc v Paříži je prostě kouzelná. Velmi mile mne překvapil Owen Wilson, který je v tomto filmu skvělý.

plakát

Něžné vlny (2013) 

Hezké záběry, hezké prostředí, obraz doby. Není to veledílo, ale docela milé a vtipné. Trochu mi to připomělo Báječná léta pod psa. Jen ty houby z Černobylu byly přes čáru

plakát

Experti (2006) 

Jediným kladným momentem je herecký výkon Krištofa Hádka. Jinak nic moc, hodně slátané.

plakát

Bajkeři (2017) 

Podobnost s Rafťáky. Nic k zamyšlení, lehká letní zábava. Ale lidi to maj rádi. Adam Mišík mne trochu zklamal, ale on se ještě najde. Má stejně skvělý hlas, jako jeho otec.